Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

le Charme du Cher

Voir les photos (22)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
  • 3
9,2
Classement
 

Disponibilité de 'le Charme du Cher'

Guus en Julie van Hoof a mis à jour son calendrier le 17 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de le Charme du Cher évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,2
Séjour en avril 2022

Een heerlijk verblijf!

Ontvangst heel hartelijk met een overheerlijk glas wijn en dito (lokaal) geitenkaasje. Dat is een goed begin.

Het huis is heerlijk schoon, goed verzorgd en compleet. Ook erg fijn dat er genoeg servies/bestek is zodat je niet na een enkele keer gebruik moet afwassen. Het huis is ruim en ook goed vertoeven als het minder weer zou zijn. Nu hadden we top weer maar het kan deze tijd het jaar ook anders zijn. Er moest noodzakelijk toch nog een werk overleg plaats vinden: internet werkt top!

Ook super fijn dat er fietsen waren die we konden lenen. De omgeving is mooi en ook veel op redelijk beknopte afstanden. Ook erg prettig. Een absolute aanrader.

9
Séjour en août 2021

Allereerst natuurlijk de hartelijke ontvangst door Guus. Daarna 3 weken in het prachtige huis geweest. Alles was aanwezig, o.a. enorm veel handdoeken voor het hele gezin. Ook een heerlijke droogmolen. Omdat het warm was hebben wij een opblaasbad gekocht. Maar wat schetst onze verbazing er lag er 1 in de schuur zelfs met pomp om het bad op te blazen. Wij hebben heerlijk genoten van het uitzicht vanaf het weilandje verderop. Veel sterren gekeken s avonds. De buurtjes waren vriendelijke mensen. Kortom een dikke 9. Wij hebben genoten en lekker gefietst.
Zeker voor herhaling vatbaar

9
Commentaires de Guus en Julie van Hoof

Fijn dat het jullie zo goed bevallen is ! Jullie waren prettige gasten. En, nogmaals bedankt voor het leuke schilderijtje. Guus en Julie

Séjour en mai 2021

Week end familial des plus agréables!
Nous avons été merveilleusement bien accueillis par Guus, qui nous a fait visiter le gîte tout en nous expliquant l'histoire de cette magnifique demeure.
Je vous recommande vivement d'aller y séjourner, toutes les conditions et petites attentions, sont là pour que vous vous sentiez comme à la maison et même mieux! Oeufs frais du poulailler, chaussons à dispositions dans chaque chambre, lits faits à l'arrivée, lit bébé préparé avec soin, plaids sur tous les canapés pour des soirées cocooning au coin du feu de cheminée.
Nous reviendrons très certainement, car cette parenthèse nous a fait le plus grand bien.
Merci encore à Guus et sa femme pour leur présentation de grande qualité.

10
Commentaires de Guus en Julie van Hoof

Nous sommes très heureux quand nos locataires ont passé des jours agréables chez nous. Ca nous donne d'énergie pour essayer de faire encore mieux !

Séjour en juin 2018

Een heerlijk huis met voldoende faciliteiten. Rust, goed weer en lekker eten. m
Met name de eendenfarm is een aanrader, hoewel ook de lunch met de Fransen in Pouilly sur loire ons prima bevallen is (le relais de Pouilly). Leuke tochten in de omgeving gemaakt en verder heerlijk vertoefd op het terras.

9
Séjour en juin 2018

Een hartelijke ontvangst door Julie en Guus met een wijntje en geitenkaas . Een ruim, sfeervol en compleet ingericht vakantiehuis in een heerlijk rustige omgeving. Veel informatie aanwezig over de activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

9

Ajouter un message dans le livre d’or