Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

le Cheval Blanc

Voir les photos (15)
/
 

Disponibilité de 'le Cheval Blanc'

Attention! Stephanie DELBRACCIO a mis à jour son calendrier le 17 déc. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de le Cheval Blanc évaluent cette propriété avec une moyenne de:

7,0
Séjour en octobre 2019

Na een heerlijke 2 weekse vakantie in 2015, besloten we nu met vrienden een week terug te gaan voor een golfvakantie. Het huis is inmiddels overgenomen door een Franse eigenaresse (heeft ook een hotel 300 meter verderop). Ontvangst was hartelijk, het huis nog net zo comfortabel en echt heel ruim. Wat alleen heel erg tegenviel was de buitenboel, tuin/terras. De eigenaresse mailde vooraf dat alles nog precies was zoals de laatste keer, maar dat is NIET zo! Het 2e gedeelte van het huis is nu permanent verhuurd (het is 1 grote woning, opgesplitst in 2, het andere gedeelte was in 2015 niet bewoonbaar) waardoor je geen privacy meer hebt op je terras. De hele buitenruimte is nu afgeschermd door een erg laag open hek. De buren hadden 2 honden die de tuin als openbaar toilet gebruiken, dat werd niet opgeruimd dus na een week lag de hele tuin echt vol! Niet heel erg nu omdat het weer het niet toeliet om in de tuin te zitten of buiten te eten, maar we moeten er niet aan denken dit in de zomer te hebben. De honden blaften bij ieder geluid en de tuin van de buren lag ook nog vol met speelgoed en een grote trampoline. Rommelig en vies. Je kuntver niet omheen kijken omdat er slechts een open halfhoge 'afscheiding' is. De foto's van de website kloppen dus niet meer. We hebben de eigenaresse midden van de week ingelicht, zij zou in gesprek gaan met de buren. Niets van gemerkt, dus een waarschuwing hier voor toekomstige huurders is op zijn plaats. Er is op de 1 e etage aansluitend aan de woonkamer nog wel een mooi balkon. Ook klopt de website verder niet helemaal meer, er is geen sprake meer van Nederlandse eigenaar en er zijn geen Nederlandse tv zenders. Erg jammer want het huis is super, de omgeving mooi en rustig met een mooie golfbaan op 2 minuutjes autorijden.

7
Séjour en septembre 2017

Mijn man en ik samen met onze 3 Bassets hebben genoten van het huis en de omgeving. De bossen in de omgeving en de golfbaan aan de overkant van de straat waren voor ons perfect. We hebben een heerlijke week gehad.

9
Séjour en mai 2017

Zeer comfortabel en royaal huis met uitstekende, ruime bedden. Eén van de redenen dat wij dit vakantiehuis hadden geboekt was, dat alles inclusief was: schoonmaak, beddengoed, handdoeken, stookkosten etc. Dat zou overal zo moeten zijn. Ik hoop dat dit aspect onder de nieuwe eigenaresse, Stephanie Delbraccio, behouden blijft.

De ontvangst door madame Delbraccio was zeer hartelijk. Tijdens ons verblijf werd altijd even attent gereageerd als we een vraag hadden. Fijn is dat madame Delbraccio uitstekend Engels spreekt. Tevens is zij uitbaatster van het restaurant dat 400 meter van het huis ligt. Je kunt daar voor een heel nette prijs uitstekend eten. Aanbevolen!

We hebben met zes personen een week in Le Cheval Blanc doorgebracht. Omdat het huis zo ruim is, zit je elkaar niet snel in de weg.

Als we één nadeel moeten noemen, dan is het de ligging direct aan de doorgaande weg (D9). De weg is weliswaar niet erg druk, maar 's ochtends vroeg hoor je het verkeer duidelijk, zeker als je het ramen open hebt staan. Niettemin hebben we uitstekend geslapen, dankzij de zalige bedden.

9
Séjour en juin 2015

Mooie, comfortabele woning!
Wij hebben met z’n tweeën 2 weken doorgebracht in deze mooie woning, echt van alle gemakken voorzien. Prachtig uitzicht in een rustige omgeving. Tegenover een uitdagende, niet drukke golfbaan. Ga je een beetje op tijd dan loop je praktisch alleen. Lunchbuffet in het bij de golfbaan behorende restaurant is een aanrader. Le Mans en Chartres zijn erg mooie steden voor een dagtrip, in Nogent-le-Rotrou (8km) zijn alle winkels voor de dagelijkse benodigdheden. Leuke markt op zaterdagochtend. Huis is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Frans en Ricky- juni 2015

8
Séjour en juin 2015

Wij, twee echtparen, hebben begin juni doorgebracht in het prachtig en uitstekend verzorgde vakantie woning van Irene en Wim. Het huis is van alle gemakken voorzien, heerlijke bedden, grote woonkamer die mooi is ingericht, een groot terras met een prachtig uitzicht over het heuvelachtig landschap met schitterende kleuren. Een 9.3 zeker waardig.
De golfbaan aan de overzijde van de woning is een lastige en uitdagende baan die wij zelfs drie maal bezocht hebben, je kan er prima lunchen. De vergezichten zijn erg mooi.
Als de tijd en gezondheid het toelaat willen wij zeker nog een keer naar Vichère, als is het maar om met Irene en Wim een goed glas wijn te drinken en te genieten van zijn verhalen en andere verrassingen.
Irene en Wim bedankt voor de gastvrijheid en het genoegen jullie ontmoet te hebben in jullie prachtige vakantie woning.

Veel sterkte en succes gewenst.

Yvonne en Robert Tj.

9

Ajouter un message dans le livre d’or