Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Maison Jasmijn

Voir les photos (19)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
  • 3
9,3
Classement
 

Disponibilité de 'Maison Jasmijn'

Marian en Peter a mis à jour son calendrier le 30 août 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Maison Jasmijn évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en juillet 2021
Peter en eugenie van der Tol

We hebben genoten van onze vakantie hier. Peter en marian boden van alles aan om ons verblijf zo prettig mogelijk te maken. Wij kwamen hier omdat de accommodatie ons aansprak qua sfeer en ambiance. Lekker lezen in de zon en savonds uit eten. En op donderdag was er een gemeenschappelijke bbq. Ieder nam wat mee en zo werd het een feestelijke avond.
Ja erg aan te bevelen.

9
Séjour en août 2020

Beste Marianne en Peter,
Wat hebben wij heerlijk genoten in jullie prachtige gite in Jaulnay. We hebben heerlijk geslapen, buiten gezeten in de grote groene tuin met prachtig uitzicht en de badkamer was ook erg aangenaam.

We hebben deze week enorm veel gezien, o.a. de kastelen: Chinon, des Ormes, le Riveau, de L'isette, Villandry, Longais, Donjon, cité Royale de Loches, Fortresse, d'Harcout met de daarbij behorende kasteeltuinen.

Ook zijn we op de, door jullie aangeraden brocante markten geweest in Chinon en Poitiers en op de laatste dag nog even naar de Big Bazar geweest (bouwmarkt/ deco shop) in St.-Gervais-Les-Trois Cloches ( 10 min rijden)

Ook het kampvuur, de lekkere meloenen uit het veld achter het huis, de bbq avond en lekker afkoelen in het zwembad mag natuurlijk niet ontbreken in deze recensie.

Kortom: EEN ECHTE AANRADER!!

9
Séjour en août 2020

Wat een top huis op een geweldige plek. Alles was aanwezig zelfs een heerlijk zwembad. En dan elke avond genieten van de stilte, het uitzicht En de sterrenhemel. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste is de enorme gastvrijheid van Peter en Marian. We hebben ons thuis gevoeld op onze heerlijke vakantie . Bedankt

10
Séjour en août 2018

Fijn huisje in een rustige omgeving. Alles is goed verzorgd, netjes onderhouden en de eigenaren zijn erg vriendelijk en doen hun best om het je naar de zin te maken. Het huisje is zeer rustig gelegen, en een goede uitvalsbasis voor de Loire streek. Met onze twee kinderen daar een fijne week gehad.

9
Séjour en juin 2018

Het weer was vreselijk maar dit werd uitstekend gecompenseerd door Marian en Peter. Een warm onthaal en altijd klaarstaan voor je maakt een hele fijne vakantie. En uiteraard was de gîte prima in orde. Alles wat er nodig was, was er.
Een echte aanrader!!

10

Ajouter un message dans le livre d’or