Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Masion Alain

Voir les photos (29)
/
  • 7
  • 1
  • 3
  • 3
  • 2
  • 3
9,7
Classement
 

Disponibilité de 'Masion Alain'

Marian en Peter a mis à jour son calendrier le 03 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Masion Alain évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en juillet 2021
Hanneke Ocheda

Heerlijke week gehad in dit mooie huis! Heel compleet, schoon, veel opbergruimte, overal ophanghaakjes, stopcontacten, horren, goede bedden, veel keukengerei, handdoeken… alles eigenlijk. Behalve zon.. maar dat is dan ook het enige waar Peter en Marian niet voor kunnen zorgen!
Ze hadden een welkomstborrel voor ons, samen met andere gasten, er is een tafeltennistafel, jeu de boule-baan, badmintonspullen, zwembad, noem maar op! Er is een koelkast/vriezer in het atelier, gevuld met pizza’s, ijsjes, frisdrank. Even opschrijven wat je eruit neemt en het komt in orde. Zo hoefden we er de eerste dag niet op uit om boodschappen te doen. Al met al; supercompleet, lieve mensen, (en een schat van een hond), en een heel mooie accommodatie. Zeker aan te raden!

10
Séjour en août 2019

Mooi gerenoveerde gite ,met zorg en liefde ingericht.Rustig gelegen en de gastvrouw en gastheer gaven tips over de omgeving en activiteiten.
Het is heerlijk om zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde buiten te kunnen zitten.
Wij hebben hier een heerlijke week gehad, met dank aan de gastvrijheid van Marian en Peter.

9
Séjour en août 2019

We hebben een geweldige week gehad in Maison Alain bij twee ontzettend lieve en gastvrije mensen, Marian en Peter. In de gite ontbrak het aan niets, binnen bleef het lekker koel, we hadden prima bedden, en de tuin, waarin we zowel aan de voor- als aan de achterzijde heerlijk hebben kunnen vertoeven, was ideaal. Marian en Peter geven leuke tips van wat er in de omgeving te doen en te zien valt. Vooral de pizza-avond in het dorpje verderop is een aanrader. We hebben heerlijk kunnen fietsen over veilige weggetjes tussen uitgestrekte zonnebloen- mais- meloen- en graanvelden door. Kortom, we hebben een ontspannen en gezellige week achter de rug en kunnen maison Alain zeker aanraden.

10

Ajouter un message dans le livre d’or