Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

le Charme du Cher

Voir les photos (22)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
  • 3
9,4
Classement
 

Disponibilité de 'le Charme du Cher'

Guus en Julie van Hoof a mis à jour son calendrier le 13 avr. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de le Charme du Cher évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,4
Séjour en juin 2018

Een heerlijk huis met voldoende faciliteiten. Rust, goed weer en lekker eten. m
Met name de eendenfarm is een aanrader, hoewel ook de lunch met de Fransen in Pouilly sur loire ons prima bevallen is (le relais de Pouilly). Leuke tochten in de omgeving gemaakt en verder heerlijk vertoefd op het terras.

9
Séjour en juin 2018

Een hartelijke ontvangst door Julie en Guus met een wijntje en geitenkaas . Een ruim, sfeervol en compleet ingericht vakantiehuis in een heerlijk rustige omgeving. Veel informatie aanwezig over de activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

9
Séjour en septembre 2017

Na een hartelijk en gastvrij ontvangst door Guus en Julie met een flesje heerlijke wijn en geitenkaas hebben wij een week mogen genieten van dit prachtig verbouwde huisje welke alle noodzakelijke middelen bezat zonder de authentieke charme teniet te doen.
S'middags konden wij heerlijk buiten zitten en s' avonds met een flesje wijn voor de gezellige open haard was het binnen heerlijk genieten. Wij hebben de omgeving verkend en genoten van de kleine dorpjes waar de tijd stil leek te hebben gestaan en vooral Sancerre is een aanrader. Nu hadden wij geluk dat wij mooi weer hadden maar dan is het ook een feest om op het plein een terrasje te pakken.
In het huisje was ook een uitgebreide map aanwezig met alle informatie over de omgeving waar wij goed gebruik van hebben gemaakt.
Le charme du cher is zeker aan te bevelen.

Ineke en Edwin

10
Séjour en septembre 2017

Na een hartelijke ontvangst waarbij een wijntje en kaasje niet ontbraken, konden we gaan genieten van een prachtige Gite. Deze was met heel veel liefde en zorg voor detail verbouwd en ingericht, We hebben heel veel gefietst langs de Loire waarbij de suggesties van Guus goud waard waren. Deze relatief onbekende streek is nog authentiek en heeft zijn charme behouden. Heerlijk om te onthaasten en op rust te komen, kortom een echte aanrader.

10
Séjour en août 2017

Wij hebben een heerlijke week gehad in dit knusse huis waar werkelijk alles aanwezig is. Veel detail in het huis en aandacht voor Franse dingen zoals boeken en films, erg leuk! We hebben genoten om elke dag buiten te kunnen eten op het sfeervolle terras en het was goed weer om dingen te ondernemen in de omgeving. Verrassend veelzijdig is het. We zijn gastvrij ontvangen door Julie en Guus en hopen dat er nog veel mensen na ons kunnen genieten van deze fijne plek.

9

Ajouter un message dans le livre d’or