Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Tranzault

Voir les photos (30)
/
 

Disponibilité de 'Tranzault'

Liesbeth Hagen a mis à jour son calendrier le 25 juin 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Tranzault évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,6
Séjour en août 2019

Wij hebben in augustus 2019 een weekje verbleven in deze superleuke gite. Het was echt genieten! De gite is erg gezellig en authentiek ingericht. De dikke muren zorgden ervoor dat het binnen lekker koel bleef. Het zwembad zorgde voor heerlijke verfrissing. In de tuin zijn er heel wat leuke plekjes om te vertoeven en we aten steeds buiten op het terras. Onze kinderen hebben zich reuze geamuseerd en de hond Flo was zeker een extra troef aan deze reis. Ze is erg lief en enthousiast, speelde graag met de kinderen of kwam ons rustig gezelschap houden.
We hebben hier echt onze batterijen kunnen opladen, 's morgens wakker worden met het geluid van krekels of de haan, wat wil een mens nog meer...
Liesbeth liet ons onze eigen gang gaan, maar je mag steeds bij haar aankloppen bij vragen. Onze dochter had een eerste onrustige nacht en Liesbeth bracht onmiddellijk een nachtlampje. Daarna sliep ze als een roosje.
In de buurt zijn leuke dingen te doen, Liesbeth heeft ook een map waarin heel wat info staat.
Tips:
- Touwenparcours Branché Aventure (40 min rijden)
- Het meer van Eguzon (40 min rijden): pédalo, kajak, springkasteelparcours op het water
- Châteauroux, leuke stad

Bedankt Liesbeth voor het creëren van deze zalig rustige plek.
Groeten,
Familie Deroo

9
Séjour en août 2019

Als je komt aanrijden bij deze heerlijke vakantiewoning van Liesbeth is het gelijk duidelijk; dit wordt genieten! De gite zelf ligt in een prachtige streek in Frankrijk en vanuit het huisje kun je mooie wandelingen maken. Het huis is echt van alle gemakken voorzien. De tuin was heerlijk rustgevend, was een ideale speelplek voor onze zoon en zijn nieuwe beste vriend Flo (de hond), en dan is er ook nog het heerlijke zwembad. Met de fijne tips van Liesbeth hebben we in de omgeving nog leuke uitstapjes gemaakt naar verschillende dorpjes en uitzichtpunten. Al met al hebben wij een heerlijke vakantie gehad en kijken daarom al weer uit naar volgend jaar!

9
Séjour en avril 2019

In de meivakantie hebben we met onze zoon en dochter, net als vorig jaar, een heerlijke week doorgebracht in het fijne huis van Liesbeth. Wandelen, koken, muziek maken, lezen, zonnen in de tuin en luisteren naar de nachtegalen voor het slaapkamerraam. Volkomen relaxed kwamen we weer thuis. Dankjewel Liesbeth voor het creëren van deze bijzondere plek. We komen graag nog een keer terug!

8
Séjour en août 2018

Wat een fantastische plek!

Echt om helemaal tot rust te komen, zowel in de gite als in de prachtig tuin. De gite is supernetjes en schoon. Het ontbreekt je aan niks. Het is een oud Frans huis, dus je begeeft je echt in de oud-Franse stijl tijdens je verblijf. Liesbeth Hagen is de verhuurster. Zij is een warme lieve vrouw die altijd voor je klaar staat, maar als je haar niet nodig hebt dan zie je haar amper en werkt ze veelal in (of aan) haar atelier. In de voor- en achtertuin is enorm veel ruimte om van te genieten. Er lopen heel grappige en schattige kippetjes rond die zich de hele dag vermaken op het landgoed. Er is veel beschutting en begroeiing en vooral heel veel privacy. Buren hoor je bijna nooit en je ziet werkelijk soms in tijden geen sterveling, zo ook in de directe omgeving. Heerlijk!

In de grote voortuin zijn veel fruitbomen waar je in het juiste seizoen de vruchten zo vanuit de bomen kunt plukken en eten. Uiteraard is er ook een heerlijk zwembad dat echt een verademing is tijdens hete zomerdagen.

Liesbeth is een hard werkende vrouw die de afgelopen vier jaar enorm veel werk heeft verzet om de gite en haar omgeving helemaal naar haar zin te maken. De liefde voor haar werk zie dan ook overal in terug.

Qua bezienswaardigheden zijn er In de omgeving genoeg dorpjes en stadjes te bezoeken. Wij zijn bijna alle dagen erop uit gegaan om de omgeving te verkennen. Gemiddeld zit je dan 15 tot 20 minuten in de auto. Voor grotere winkelstraten of een groot zwemmeer (met prachtig uitzicht á la het Como-meer in Italië) waar je ook kunt varen en kano's of kajaks huren reken op ongeveer iets van 40 minuten rijden. Wie echt tot rust wil komen in een prachtige omgeving moet hier absoluut een keer naar toe!

Hulde aan Liesbeth! We wensen je nog heel veel mooie jaren met je prachtige gite en lieve dieren!

Groetjes van Daisy, Maurice, Felipe en Ine-Elise (Amsterdam)

9
Séjour en août 2018

In Tranzault vonden we in het prachtige huis van Liesbeth alles wat we nodig hadden, alles waar we naar snakten: rust, natuur, het buitenleven, waterpret voor de kinderen, ...
Vakantie is voor ons niet weten welke dag het is en dat is in Tranzault volledig gelukt.

Er zijn ontelbare redenen om hier te komen en Flo (een schat van een hond), Gaia (de eigenwijze poes) en Liesbeth zijn er daar alvast drie van. De verse eitjes, de heerlijke courgette en de speelse Flo bij aankomst waren zo'n fijne toets bovenop de hartelijke en persoonlijke ontvangst door Liesbeth. Hierdoor voelden we ons snel op ons gemak.

De streek is rijk aan pracht en geschiedenis, het huis is schitterend, het zwembad en de tuin verfrissend en rustgevend.
De babbeltjes met Liesbeth waren boeiend en inspirerend evenals haar durf en doorzetting en visie. Wie wat wordt afgeschrikt voor het delen van een vakantieplek met bewoonster en haar huisdieren ... geen zorgen ... deze lieve bewoners voelen prima aan wat bezoekers verkiezen en gunnen je volledige rust en privacy.

We wensen Liesbeth nog heel veel inspiratie in haar schildersatelier en veel succes met alle mooie plannen met de gîte.

à la prochaine!
Pe, Eve, Tuur (6), Rhune (13) en Eddie (de hond, 8)

9

Ajouter un message dans le livre d’or