Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

la Tirelire

Voir les photos (27)
/
 

Disponibilité de 'la Tirelire'

Alketa & Luc Vanacker a mis à jour son calendrier le 24 août 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de la Tirelire évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en août 2020

Wij hebben een hele fijne vakantieweek gehad in het huisje la Tirelire, samen met onze twee peuters. Het huisje is erg liefdevol ingericht en heeft al het benodigde tot beschikking. Wij hebben met name genoten van de grote tuin (met hardcore barbecue), het fijne terras, en de prettige badkamer en slaapkamers. Het dorpje Bonny-sur-Loire zelf is erg rustig, in de omgeving hebben wij veel gezwommen (Loire strandje onder de grote auto-brug), kastelen bezocht (Saint-Brisson-sur-Loire is een aanrader), en een uitstapje gemaakt naar het middeleeuwse park Guédelon. Bedankt, Alketa en Luc!

9
Séjour en septembre 2016

Een heerlijk huis waar het aan niets ontbreekt in een mooi gedeelte van Frankrijk. Veel te zien in de omgeving. Wij vinden de Loire hier op zijn mooist.

Mieke en Nico bedankt.

9
Séjour en septembre 2015
Victor de Boer

la Tirelire is een heerlijk ruim vakantiehuisje met een gigantische tuin en heerlijk overdekt terras. Wij hebben hier samen met onze 1-jarige een fantastische week gehad.Er is genoeg te doen (stadjes, kastelen, en de Loire op een steenworp afstand). We voelden ons direct thuis in het huisje en alles is aanwezig (barbecue, fietsen, schommel...). La Tirelire is zeker een aanrader voor iedereen die op redelijke afstand van Nederland, midden in het Franse land heerlijk vakantie wil vieren.

9
Séjour en juillet 2015
Maarten, Raphaëlle, Alexia en Louis

Wij hebben ons 2 weken in "La Tirelire" uitstekend vermaakt met onze 2 kindertjes. Mede dankzij het mooie weer, de leuke omgeving en het heerlijke huisje, hebben wij ons geen moment verveeld. Aankomst begon goed met een flesje Crémant de Loire die Nico en Mieke als welkom hadden achtergelaten. De kinderen hebben zich heerlijk kunnen uitleven in de tuin. Lekker ontspannen boodschapjes doen bij de Super U, dorpje of chateau bezoeken, of gewoon een boek lezen op de veranda. Een echt ontspannende vakantie waar wij met veel plezier aan terug denken. Het contact met Nico en Mieke (wij hebben ze helaas niet kunnen ontmoeten) heeft hier ook aan bijgedragen, hele fijne mensen. Bedankt!

9
Séjour en juin 2015

Heerlijk huis met alles erop en eraan. Overal is aan gedacht en de spullen zijn van goede kwaliteit. Gefietst met de voor dit doel prima fietsen, gewandeld en steden bekeken. Heerlijk weer gehad en genoten van de tuin en het zitje boven aan het huis. Persoonlijk vonden wij het ook leuk dat er zo veel vogels te zien en te horen waren. Met de verrekijker 's morgens vroeg ook roofvogels gespot en gekeken hoe de eekhoorn de ekster voor de gek probeerde te houden om zo in haar nest de eieren weg te kunnen halen. Voor ons was alleen het tweepersoons bed met 1 matras niet zo prettig, omdat wij 2 matrassen gewend zijn, maar dat is heel persoonlijk. Ook het treinverkeer en de herrie van de weg, als je de ramen open had staan, vonden wij geen ramp, omdat m.n. de trein niet heel vaak voorbij komt.

9

Ajouter un message dans le livre d’or