Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Lac des Vieilles Forges

Voir les photos (42)
/
 

Disponibilité de 'Lac des Vieilles Forges'

A.C. van Beelen a mis à jour son calendrier le 01 juil. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Lac des Vieilles Forges évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,6
Séjour en décembre 2019

Met ons gezin de kerstweek doorgebracht in dit fijne huis. Plezierig verwelkomd door de beheerder, die het huis ook had voorverwarmd. Ruime, goed geoutilleerde, nieuwe keuken, waar we gedurende de week uitgebreid gebruik van hebben gemaakt. Heerlijk rustig gelegen huis, geen doorgaand verkeer, vanuit het huis zó het bos in; kortom een geweldige plek om tot rust te komen. Enig minpuntje was de hond van de buren, die een paar dagen alleen in de tuin stond te blaffen...

9
Séjour en septembre 2019

In verband met het bezoek aan het Festival mondial des théâtres de marionnette in Charleville-Mézières, hebben we een weekje doorgebracht in vakantiehuis “Lac des Vieilles Forges.We troffen het niet met het weer. De hele week regen. Gelukkig maakte het huis veel goed. We hebben er een zeer aangenaam verblijf aan gehad. Fijn huis, met internet, t.v.met Nederlandse zenders, een bibliotheek, speel- en spelmateriaal als heerlijke extra’s. Een echte aanrader!

9
Séjour en août 2019

Wat een fantastische week hebben wij in dit huis gehad!! Ruim, van alles voorzien, prachtige tuin met Eekhoorntjes, het meer om te zwemmen en met de kano op pad te gaan. Het klimbos dat fantastisch was. De omgeving met genoeg bezienswaardigheden en begin en einde vakantie met de super vriendelijke franse beheerder - een vakantie om nooit te vergeten! Wij willen zéker nog een keer terug!

10
Séjour en août 2018

Een heerlijk huis, werkelijk voorzien van alle gemakken. Voor ons gezin (7 personen) dan ook niets gemist. We hebben tijdens de tropische temperaturen heerlijk gezwommen in het meer (10 minuten lopen) en gekanood (is dat een woord?). Ná de regenbuien (en een avondje film kijken met zijn allen) het klimbos bezocht (15 minuten lopen). Prima amusement dus voor iedereen en voor alle leeftijden. Een aanrader !

9
Séjour en juillet 2018
fam. van Zijverden

Met ons gezin en aanhang zijn we hier vorige week in dit fijne huis een week geweest.
Het is een heel fijn ruim huis met alles wat je nodig heb, met veel prive.
Ondanks de warmte deze week, konden we het huis aardig koel houden doordat er rolluiken voor veel ramen zitten en luiken, echt ideaal.
Je loopt zo vanaf het huis het bos in waar je heerlijk kunt wandelen en een fijn strandje met water dicht in de buurt.
Het is een mooie omgeving waar van alles te doen is, maar waar je ook fijn tot rust kunt komen.

9

Ajouter un message dans le livre d’or