Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Lac des Vieilles Forges

Voir les photos (40)
/
 

Disponibilité de 'Lac des Vieilles Forges'

A.C. van Beelen a mis à jour son calendrier le 02 juil. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Lac des Vieilles Forges évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,8
Séjour en septembre 2020

Heerlijke week gehad in een ruim huis dat van alle gemakken is voorzien. Hele fijne grote keuken. Prettig dat alle ‘extra’s’ als wasmiddel etc ook beschikbaar zijn. Fantastisch ruime tuin, direct aan het bos. Absoluut een aanrader. De ruimte van de woonkamer naar boven is open, dus dat is bij het boeken iets om rekening mee te houden in geval van kleine kinderen (die evt moeilijk slapen). Het huis is helemáál af (qua kindvriendelijkheid) wanneer er boven ook een traphekje bevestigd zou kunnen worden.

9
Séjour en juillet 2020

We hebben hier een heerlijke week doorgebracht. Dit huis is prachtig gelegen aan de rand van het bos (netjes gescheiden door een hek) en heeft een grote tuin waar we lekker hebben gevoetbald met onze zoons. Het heeft een fraai terras met een barbecue waar we marshmallows hebben geroosterd en ligstoelen zodat we op allerlei plekken in de tuin van de zon konden genieten. Het charmante plaatsje Rocroi hebben we bezocht en in de avond heb ik met de kinderen boswandelingen gemaakt op zoek naar wilde zwijnen en herten, maar helaas, we zijn alleen vleermuizen tegengekomen. Van binnen is het ook heel comfortabel. Het is ontzettend schoon en van alle gemakken voorzien. De keuken bijvoorbeeld biedt echt alles wat we nodig hadden en onze kinderen hebben genoten van de vele films die er liggen, de grote tv, goed internet en het tafelvoetbalspel. We zijn door het mooie weer niet eens toegekomen aan de spelletjes die er liggen of het klimpark in de buurt maar ook voor regenachtige dagen is het er genoeg te doen. De wandeling (aangeraden door de gastheer tijdens een warm welkom) om het meer heen was heel erg de moeite waard en we hebben veel gezwommen in het meer. Echt een heerlijk huis!

9
Séjour en juillet 2020

Een fijn ruim huis van alle gemakken voorzien, grote tuin met veel privacy. Aan de rand van het bos. Mooie omgeving. Supermarkt niet te ver weg. Ook wat leuke dorpjes en stadjes op half uur rijden. We hebben lekker gezwommen in het meer, kajak en sup gehuurd. En ook naar het klimpark geweest. En dat alles op loopafstand van het huis. Dat maakte het wel heel relaxt.
Tip: Als je veel gaat wandelen, bos, tussen gras, enzv. controleer elkaar dan op teken, ik had er op 1 dag 2 in mijn knieholten zitten,
Veel plezier daar mocht je erheen gaan.

9
Séjour en décembre 2019

Met ons gezin de kerstweek doorgebracht in dit fijne huis. Plezierig verwelkomd door de beheerder, die het huis ook had voorverwarmd. Ruime, goed geoutilleerde, nieuwe keuken, waar we gedurende de week uitgebreid gebruik van hebben gemaakt. Heerlijk rustig gelegen huis, geen doorgaand verkeer, vanuit het huis zó het bos in; kortom een geweldige plek om tot rust te komen. Enig minpuntje was de hond van de buren, die een paar dagen alleen in de tuin stond te blaffen...

9
Séjour en septembre 2019

In verband met het bezoek aan het Festival mondial des théâtres de marionnette in Charleville-Mézières, hebben we een weekje doorgebracht in vakantiehuis “Lac des Vieilles Forges.We troffen het niet met het weer. De hele week regen. Gelukkig maakte het huis veel goed. We hebben er een zeer aangenaam verblijf aan gehad. Fijn huis, met internet, t.v.met Nederlandse zenders, een bibliotheek, speel- en spelmateriaal als heerlijke extra’s. Een echte aanrader!

9

Ajouter un message dans le livre d’or