Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Villa Champagne

Voir les photos (18)
/
 

Disponibilité de 'Villa Champagne'

Christophe Leribaux a mis à jour son calendrier le 15 sept. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Villa Champagne évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en août 2021

We (ouders, 2 kinderen en hond) hebben erg genoten van jullie villa en de omgeving! Het privé meer was zeer aangenaam en in de omgeving was genoeg te doen. Uiteraard hebben we de champagne wijngaarden bezocht maar een van de hoogtepunten was wel de lichtshow vanuit de boot in Chalon!

Jullie huis is een fijne plek met een grote omheinde tuin. Onze hond heeft erg genoten van de ruimte en wij hoefde ons geen zorgen te maken dat hij weg zou lopen.

10
Séjour en novembre 2018

We zijn een week geweest in dit zeer aangename vakantiehuis. Na een sympathieke ontvangst hebben we een fijne week in dechampagnestreek doorgebracht en veel gezien (Reims, Chalons, l Epine) en een paar keer naar die grote supermarkten in Chalons geweest. S avonds lekker de open haard aangedaan. Overdag hebben we dankzij het zonnige weer zelfs ondanks de kou in de serre gezeten! Kortom een prima vakantie!

9
Séjour en novembre 2018

het was voor ons de tweede keer dat we geweest zijn en het was super
we hadden twee honden mee en die hebben zich goed uitgeleeft ,waar we het meest van genoten hebben was de mooie veranda en dan de herfstperiode met een beetje zon zalig
de servive van christophe was enorm ,geen woorden voor te vinden echt top ,was bereikbaar als er iets was en altijd vriendelijk ,tips die we het eerste jaar gaven werden ook toegepast
wij komen zeker terug dat is een feit

9
Séjour en février 2018

Familie van 7 personen (drie generaties) hebben mooie tijd beleefd in Villa Champagne en omstreken. Bij aankomst hadden we al meteen een zeer warme ontvangst van Rene Leribaux en zijn vrouw. Na de rondleiding waren we al meteen onder de indruk van de villa, het voldeed meer dan aan onze verwachtingen. Ruime villa met ruime verzorgde kamers. Alles aanwezig in de keuken. Zelfs midden in de winter was het gezellig zitten in het overdekte terras. De fles frisse champagne ontvangen bij aankomst is een aangename verwelkoming. Zeer rustige en prachtige ligging aan het meer. Ideale uitvalsbasis voor diverse bezoeken aan de Champagnestreek. Maw een aanrader van formaat.

9
Séjour en juillet 2017

Wij (ouders + kinderen en kleinkind) hebben een mooie week gehad in dit zeer ruime huis met schitterende tuin met terras en serre! De info en foto's op de site geven een uitstekend beeld van de werkelijkheid. Uiteraard ontbrak ook bij ons de fles champagne niet bij aankomst. een leuk gebaar:)
We hebben uitstapjes gemaakt naar Reims, Chalons en Champagne, Verdun en Parijs. Tevens fijn om gebruik te mogen maken van het privé zwemmeer!
Kortom een aanrader.

9

Ajouter un message dans le livre d’or