Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

L'ancienne crèche

Voir les photos (19)
/
 

Disponibilité de 'L'ancienne crèche'

Rick van der Hel a mis à jour son calendrier le 18 juil. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de L'ancienne crèche évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,1
Séjour en août 2020

Wij (gezin met drie tieners) hebben genoten van onze vakantieweek in l’Ancienne crèche. Een heerlijk huis van alle gemakken voorzien, inclusief zwembad, trampoline en fietsen. We hebben in deze warme week onder de fruitbomen genoten van de schaduw, de stilte en de vogels. Je kunt in de omgeving goed fietsen en wandelen omdat het relatief vlak is. Boodschappen kun je ook met de fiets doen. Ondanks dat de eigenaar aan de andere kant van het pand woont, heb je volop privacy. Een heerlijke plek om tot rust te komen.

9
Séjour en août 2020

In een zeer rustige omgeving is het hier heerlijk vertoeven. Het huis is helemaal prima. Alles ok en netjes verzorgd. Mooi gerenoveerd huis!
Gebruik van fietsen, handdoeken en beddegoed inclusief. Er zijn talloze stille landweggetjes om te fietsen waar je echt niemand tegen komt. Veel leuke plekjes om te vissen en te zwemmen.
De tuin is enorm groot en met de warmte was het opzet zwembadje een heerlijke koele verrassing.
De eigenaar bewoont het andere gedeelte van het huis, maar de privacy is prima.

9
Séjour en juillet 2020

Wij hebben er alvast een topvakantie opzitten, de gite is goed voorzien van alles zowel in keuken, badkamer als buiten (tuinstoelen, speelgoed,bbq enz...). In de omgeving kan je wandelen, fietsen (prachtige route langs kanaal), vissen op de Coney rivier, wij hebben ons geen minuut verveeld. Ook de eigenaar heeft ons zeer warm en vriendelijk onthaald, topvakantie... doe zo voort...

9
Séjour en août 2019

We hebben een hele fijne week in de gite gehad. De keuken was fantastisch, alles wat je maar kunt bedenken was aanwezig. De woonkamer was ruim en had een mooi uitzicht. Boven een prachtige badkamer en 4 slaapkamers. Alles was schoon en goed verzorgd. In de grote tuin konden we heerlijk in de zon of schaduw zitten aan de tuinset of in de lekkere ligstoelen.
In het dorpje Corre, op 4 km., is een bakkertje en een supermarkt. Hier kan je naar toe fietsen via het fietspad langs het kanaal. Bij de gite staan 4 fietsen die gebruikt kunnen worden.
Al met al kunnen wij een verblijf in deze gite aan iedereen aanraden.

9
Séjour en juillet 2019

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in dit mooie appartement. Het appartement is echt van alle gemakken voorzien en biedt veel ruimte en comfort. Een ruime, goed uitgeruste keuken, prettige woonkamer, prima slaapkamers en een luxe badkamer. Schoon en opgemaakte bedden bij aankomst. De mooie ruime tuin met fruitbomen heeft altijd wel plekjes om ofwel in de zon ofwel in de schaduw te zitten. De kinderen vermaakten zich prima in het opblaasbadje onder de schaduw van de bomen. De eigenaar en gastheer woont in het andere deel van de woning en is goed bereikbaar wanneer je hem nodig hebt. Het appartement heeft echter zijn eigen ingang en deel van de tuin wat veel privacy geeft. Vlakbij ligt het riviertje de Coney, waarin gezwommen kan worden. Leuk is ook een bezoek aan de glasblazerij in la rochere op zo'n 20 minuten rijden. De kinderen hebben zich goed vermaakt in het farm adventure park in La Chapelle-aux-Bois, 35 minuten vanuit het appartement. De citadel in Besancon ( op 1,5 uur) en de watervallen in Tendon (1 uur) zijn ook aanraders. Niet eerder een vakantieverblijf getroffen wat zo mooi en compleet uitgerust is.

10

Ajouter un message dans le livre d’or