Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Tournesol

Voir les photos (27)
/
 

Disponibilité de 'Tournesol'

Diks, Jacqueline en Herman a mis à jour son calendrier le 22 sept. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Tournesol évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en juin 2019

Hallo Herman en Jacqueline,
Wij hebben een prima vakantie gehad in jullie authentieke, compleet ingerichte gite. Fijne, rustige plek met genoeg mogelijkheden om uitstapjes te maken.
Onze "waakhond" heeft naar hartenlust kunnen werken in jullie grote, omheinde tuin.
Wat ons betreft een aanrader voor mensen die rust en ruimte zoeken!
Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid en het fijne verblijf.
Groetjes, fijne zomer,
Mar, Wil, Ton en Piet (en 2 hondjes)

10
Commentaires de Diks, Jacqueline en Herman

Fijn dzt jullie het hier goed hadden en bedankt voor de mooie recensie.

Séjour en septembre 2017

Wat een ontzettend leuk huis!! Echt alles is aanwezig voor een heerlijk verblijf. Zeker met zijn tweetjes met hond meer dan genoeg ruimte. Een lekkere grote tuin, waar we helaas vanwege het iets te koele weer geen gebruik van hebben gemaakt. Maar op het balkon was het lekker, eind van de middag in het zonnetje. Wil je weten wat er in de omgeving te doen is dan liggen er voldoende folders etc. Voor alle wandelingen die op papier staan mag je wel een jaar uittrekken!!!!Wij komen zeker nog eens terug.
Jacqueline en Herman jullie hebben er echt met de gite, en ook de camping , een paradijsje op aarde van gemaakt.
Groetjes, Jan en Marion Doets

10
Commentaires de Diks, Jacqueline en Herman

dank je wel, fijn dat jullie t ondanks het mindere weer toch goed hadden! Volgende keer hopelijk beter! Groet Herman, Jacq

Séjour en août 2014

Dag Jaqcueline en Theo, we hebben een heerlijke vakantie gehad in jullie gite Tournesol.
Donna, onze Welsh Springer Spaniel heeft de tuin aan alle kanten besnuffeld en zich prima vermaakt met een bal.
We hebben lekker veel buiten gezeten op het terras. Ook de omgeving is prachtig, we hebben veel gewandeld en leuke plaatsjes bezocht. En na het wandelen was het heerlijk om een duik in het zwembad te kunnen nemen.
De fles wijn, die klaar stond bij aankomst heeft goed gesmaakt.

Groet Gini en Aad en natuurlijk een poot van Donna.

8
Commentaires de Diks, Jacqueline en Herman

Bedankt Gini en Aad en Donna ! 'n goede zomer verder ( wat er nu nog van over is tenminste) hartelijke groet

Séjour en août 2013

Afgelopen zomer hebben we voor de tweede keer een vakantie in dit prachtige huis doorgebracht. Wat hadden we ernaar uitgekeken en wat voelde het als thuiskomen! Een prachtige omgeving, lekker weer (niet te warm en niet te koud), een heerlijk dorpje en een heel fijn welkom door Jacqueline en Herman. De kinderen (9 en 3 jaar) hebben veel in het zwembad gezwommen en wilde vaak niet eens mee als we ergens naar toe wilden :-). Ook het dorpje Selles viel in de smaak, daar konden de kinderen heerlijk met stenen spelen in het riviertje. We waren hard toe aan rust en dat hebben we in Hurecourt zeker gevonden. Het huis is heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. Voor de kinderen is er een heerlijke kamer met allerlei speelgoed, dus we hoefden verder weinig mee te nemen. Hopelijk komen we hier nog eens een keer terug! Herman en Jacqueline: nogmaals hartelijk bedankt! Marijn, Amber, Stefan en Janet

9
Commentaires de Diks, Jacqueline en Herman

Ha Janet, Stefan, Marijn en Amber ! Altijd Welkom, dat weten jullie ! Dit jaar jullie een hele fijne tijd in Roemenie toe gewenst,hoor! hartelijke groet en dank voor jullie berichtje, Herman en Jacqueline

Séjour en avril 2013

Wat hebben we genoten, van het heerlijke verblijf in jullie prachtige gite, en prachtige tuin super, geweldig. Een fantastich ontvangst met wijn en bloemen. Het was helaas te kort wilden niet meer weg maar we komen zeker terug. Met wat voor auto dat weten we niet de mondeo liet ons op de heen weg flink in de steek met zwarte roet achter ons de bergjes opgeklommen in een zwak thempo. nogmaals erg bedankt voor alles. Aletta zal vast nog mailen over de uitslag van vandaag. Dat is niet aan mij om dit via het gastenboek te gaan doen.
uit aller naam lucia ron alet kiki en mae uit rouveen / meppel

9
Commentaires de Diks, Jacqueline en Herman

Ha Lucia en Ron: hartelijk dank voor jullie enthousiaste commentaar en leuk dat jullie terug gaan komen ( in de gite of op de camping...) heeft de auto jullie dus wel veilig terug gebracht ? Hartelijke groet en hopen dat Aletta goed nieuws kan mailen! herman, jacqueline en gitan die genoten heeft van jullie labrador dames!

Ajouter un message dans le livre d’or