Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Sous le Gui (onder de maretak)

Voir les photos (22)
/
 

Disponibilité de 'Sous le Gui (onder de maretak)'

Paul en Sandra a mis à jour son calendrier le 14 mar. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Sous le Gui (onder de maretak) évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,5
Séjour en septembre 2020

Een comfortabel huis in een rustig dorpje. Het huis is goed voorzien van van alles. Er is een tuin waar je lekker in kunt zitten.
Er is heel veel informatie aanwezig over de omgeving. Wandelingen, fietstochten en informatie over te bezoeken steden in de buurt. Ook heel handig een lijst met winkels in de buurt. In het dorp zelf is een bakker.
We hebben genoten van de rust en heerlijk gefietst en gewandeld in de omgeving. Fietsen is goed te doen zeker langs het kanaal. Mooie omgeving met leuke dorpjes in de nabije omgeving. Het landschap golft en is afwisselend, dat maakt wandelen en fietsen leuk.
We hebben fijne dagen gehad in dit mooie huis in een mooie omgeving!

9
Séjour en août 2020

Heel leuk authentiek huis met toch alle gemakken. Goede wifi, nederlandse tv, 2 buitenzit plekken, goede bedden, schoon en rustig, maar toch maar 2 minuten van een goede bakker, een restaurantje en een zwemwatertje! Heel rustige omgeving, maar erg mooi. Tip: Luxeuil les Bains met een heerlijk Thais restaurant. Dank jullie wel voor het mogen gebruikmaken van jullie pareltje!

10
Séjour en juillet 2020

We hebben een heerlijke week doorgebracht in jullie comfortabele en pittoreske huis en tuin.
Inrichting smaakvol en voorzien van alle noodzakelijke zaken. We vonden zelfs een tekentang toen die nodig bleek te zijn om enkele malen teken te moeten verwijderen.
Een schat aan informatie over het huis, de omgeving, wandelingen en de Fransen, waar we dankbaar uit hebben kunnen putten.
We kwamen voor de rust en het mooie landschap met de prachtige, weidse vergezichten. En daar hebben we elke dag volop van kunnen genieten.
Bedankt.

9
Séjour en août 2019

Selles is een rustig dorp in een mooie heuvelachtige omgeving. Door de rustige wegen kun je er fijn fietsen. Wel is het ook in het hoogseizoen behoorlijk kalm, en kan je niet zomaar even een terrasje pakken. Die zijn er praktisch niet. Voor ons maakte dat niet uit: we hadden net twee weken Provence erop zitten. Dan is de relatieve koelte en rust precies wat je nodig hebt! We hebben optimaal kunnen genieten van de diepe tuin. Omdat het huis koel bleef, was het ook heerlijk slapen!

8
Séjour en août 2019

We hebben 2 weken echt een vakantiegevoel gehad in het prachtige huis: Sous le Gui.
Vanuit ons zeker een aanrader om hier met een gezin te verblijven.
We hebben genoten!

Dank voor alles!

Groetjes

8

Ajouter un message dans le livre d’or