Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Fontaines ..

Voir les photos (106)
/
 

Disponibilité de 'Les Fontaines ..'

H.Th.G. Pelgrim a mis à jour son calendrier le 01 juil. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Fontaines .. évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en juin 2022

Een knus huis van alle gemakken voorzien. De tuin en veranda zijn geweldig voor ons stadsmensen. De vogels horen tijdens het ontbijt, de vele vlinders zien fladderen, het was een heerlijke week. We komen een keer terug.

9
Séjour en mai 2022

In 5 uur reden we een totaal andere wereld in. Typisch franse huizen, een glooiend landschap met overal ruimte en vergezichten. De twee huizen én de prachtige tuin met uitzicht, zijn perfect voor ons zevenen. . Aan de ene kant spelletjes en de open haard en aan de andere kant ruimte voor de lezers of stiltezoekers. Beide huizen hebben sfeer en bedden die in een hotel niet mis zouden staan. We voelden ons er meteen thuis!

10
Séjour en mai 2022
Marcel & Elise

We hebben samen een week genoten van de rust en het prachtige landschap. Het huisje en tuin voldeed aan alle verwachtingen, was netjes, schoon en voorzien van alle benodigdheden.
De eigenaar is vriendelijk, goed te bereiken en doet er alles aan om je verblijf te veraangenamen.
Hier gaan we vast nog wel een keer van genieten!

10
Séjour en mai 2022

Wij hebben een heerlijke week gehad en genoten van dit fijne huis. Het huis heeft een hele fijne sfeer en een heerlijke tuin. We zijn helemaal niets tekort gekomen in het huis. Alles was voolop aanwezig. De omgeving is prachtig en onze bezoeken aan Verdun, Reims en Metz waren zeer de moeite waard. Vooral de binnendoor wegen hier naar toe waren erg mooi.

9
Séjour en novembre 2021

Wat een heerlijk vakantiehuis is dit! Heerlijk rustig, gelegen aan de rand van een klein gehucht. Wij verbleven in huis B en dat is ons erg goed bevallen. Het huis is mooi ingericht met heerlijke boxspringbedden, een goed ingerichte keuken, goede zithoek en eettafel en een lekkere douche. Je kan merken dat overal materialen en spullen van goede kwaliteit zijn gebruikt. Het is er schoon en alles werkt. Dat is bij gites van Franse eigenaren regelmatig wel anders geweest. Dit huis was dan ook een verademing!

Helaas hebben we ivm het frisse novemberweer geen gebruik gemaakt van het grote, overdekte terras met eettafel. Er is een zeer grote tuin bij met zelfs een speeltuin voor kinderen.

Wij waren er in november dus dan is het al best kil. Het huis wordt verwarmd door een houtkachel. Of eigenlijk: de huiskamer wordt verwarmd door een houtkachel. De slaapkamer was dan ook best wel fris, dus volgende keer nemen we kruiken mee. Maar na 10 minuten is het bed opgewarmd en dan slaap je heerlijk op de bedden. Er zijn goede dekbedden dus dat was ook fijn. De badkamer wordt verwarmd met een elektrische stralingskachel en deze werkt goed. Het is dan snel aangenaam daar.

De communicatie met de eigenaren verliep heel goed, ze reageren snel en communiceren duidelijk. Alles is goed uitgelegd in de papieren die je krijgt.

Kortom, dit eerste verblijf is zeer goed bevallen en we komen dan ook graag weer terug!

10

Ajouter un message dans le livre d’or