Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Fontaines ..

Voir les photos (106)
/
 

Disponibilité de 'Les Fontaines ..'

H.Th.G. Pelgrim a mis à jour son calendrier le 14 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Fontaines .. évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en octobre 2022

Het was weer een fantastische week in jullie huis (huisje B) in Frankrijk. Dit jaar hebben we heerlijk genoten van het mooie weer in deze week, genoten van de rust, lekker buiten zitten in de veranda (in de zon) en de wandelingen met de hond en een bezoek aan Metz.
Het was in ieder geval weer direct een reden om voor oktober 2022 weer te reserveren.
Groeten
Harold, Yvonne en Jade (en onze hond Beertje)

10
Séjour en octobre 2022

We hebben in oktober een heerlijke week gehad in huis B. De kachel werkte prima en kon het huis prima op temperatuur houden. De bedden waren fantastisch en het huis was van alle gemakken voorzien. Wat een prachtige tuin met appel-, peren- en notenbomen. De rust en stilte was heerlijk in het kleine dorpje. Je hoorde alleen de kerkklok luiden om het half en heel uur. We hebben prachtige uitstapjes gemaakt naar o.a. Verdun en Pont-a-Mousson. De Abdij daar bezoeken is zeker een aanrader. Ook hebben we verschillende wijnboeren bezocht. Het zijn er maar vijf in de Meuse, maar zeker de moeite waard. Fantastische witte wijn (als je er va n houdt). Kortom; een heerlijke week.
Bedankt daarvoor. We komen zeker nog eens terug,
Gerda en Rob

9
Séjour en octobre 2022
Roy

Wij hebben een week in huis B gezeten. Een gezellig huis met de slaapkamer op de begane grond. Het is in een rustig dorpje gelegen, en als je uit de grote stad komt is het vooral s'nachts lekker rustig. Slaapkamer had een prima bed.
In onze week was het weer niet geweldig, dus hebben wij wat steden bezocht. Metz, Nancy verdun en Troyes. De laatste is wat verder weg, maar wel de moeite waard.
Kortom een prima weekje om even bij te komen.

9
Séjour en septembre 2022
Johan en Ria Brinkman

Wij hebben een week vakantie gehad in Les Fontaines. We verbleven in huis A. Een heel gezellig ingericht en ruim huisje.
Het is een heerlijk rustig gebied. Af en toe wat bezichtigd maar ook gewoon lekker in de tuin gezeten. Genieten van de rust.

9
Séjour en août 2022
Fam, Rooke

We hebben een geweldige week gehad in Varvinay en omstreken! Het huis is comfortabel en sfeervol ingericht en staat in een vriendelijk, rustig dorpje in een groen en heuvelachtig gebied. De tuin en overkapping zijn riant en het uitzicht is erg mooi. Ondanks de hoge temperaturen bleef het binnen lekker koel. In de omgeving is meer dan genoeg te doen (wandelen, fietsen, zwemmen, kanoën, pittoreske dorpjes, monumenten 1e WO, wijn- en fruitboeren, kastelen, uitzichtspunten, etc.) Grote plaatsen als Verdun, Metz, Bar le Duc en St. Mihiel zijn vlot te bereiken. Erg fijn dat in het huis al allerlei folders en kaarten van de omgeving klaar lagen. Aanrader: maak bij helder weer na 22:00 uur een klein wandelingetje en geniet van de indrukwekkende sterrenhemel.

10

Ajouter un message dans le livre d’or