Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gîte APOLLON

Voir les photos (27)
/
  • 13
  • 2
  • 4
  • 9
  • 2
  • 2
 

Disponibilité de 'Gîte APOLLON'

Joan AYLING a mis à jour son calendrier le 23 sept. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en août 2018

Wij hebben in de gîte van Joan met ons vier, twee fijne rustige weken gehad. Joan haar gîte is gezellig en comfortabel ingericht met alles heel goed aangepast voor onze rolstoelgebonden dochter. Het huis is heel netjes, alles is aanwezig wat men nodig heeft. Het terras en de tuin nodigen uit om te genieten van de rust, er komt maar heel af en toe plaatselijk verkeer van het dorp voorbij.
Er is vele duidelijke info in mappen aanwezig met uitleg over de omgeving, cultuur enz. Er zijn verschillende stafkaarten met uitgestippelde wandelingen en ook voor fietsers is dit ideaal.
Joan is een vriendelijke, behulpzame dame en weet heel goed de privacy van haar gasten te respecteren.
Mijn echtgenoot en zoon vinden het hier heel fijn om te fietsen en wanneer je van wandelen, rust en cultuur houdt is dit een ideale plek. Het amphitheater en het museum met de mozaïekvloer in het dorp was een leuke ontdekking. Domrémy met het geboortehuis van Jeanne d'Arc en de kathedraal zijn vlakbij.
Gîte Apllon is een fijne plek om terug te komen!
Dankjewel Joan voor onze heel fijne vakantie!
-Toon minder

10

Ajouter un message dans le livre d’or