Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Paul et Rosalia

Voir les photos (22)
/
 

Disponibilité de 'Paul et Rosalia'

Paul Cali a mis à jour son calendrier le 24 oct. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Paul et Rosalia évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,8
Séjour en août 2020

We hadden een heerlijke week in het huis. Lekker ruim, fijne badkamer, goed bed.
De gastvrijheid was heel aangenaam. Een rustige plaats om van daaruit de streek te ontdekken.

9
Commentaires de Paul Cali

Merci beaucoup pour vos commentaires; mais nous allons essayer d' améliorer Hartelijk dank voor uw opmerkingen; maar we zullen proberen te verbeteren

Séjour en août 2020

Erg leuk huis.
Alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Sommige zaken zijn wel wat verouderd.
Locatie is erg fijn en geschikt voor kleine kinderen.
Aanrader, zeker voor de prijs..

9
Commentaires de Paul Cali

Merci pour votre réaction et pour vos commentaires. Vous seriez bien aimable de me donner les éléments qui vous semble dépasser et je ne manquerai pas d'essayer d' améliorer . Le changement est prévu pour la cuisine. Merci d' avoir pris le temps de me donner votre avis. Cordialement. Paul et Rosalia

Séjour en juillet 2019

We hebben een heerlijke week gehad in deze bungalow die prima was ingericht met alles wat je nodig hebt in een prachtige tuin. Fijne badkamer , woonkamer annex keuken en slaapkamers, een beneden en een boven. Wij hebben beneden geslapen omdat we met twee waren. Het huis is goed geïsoleerd dus heerlijk koel. Er is voldoende privacy. De omgeving is prachtig met veel mogelijkheden om erop uit te trekken. De verhuurders zijn zeer gastvrij, aardig en behulpzaam.

8
Séjour en juillet 2018

Prima huis en schitterende omgeving. Paul & Rosalia zijn heel erg vriendelijk en attent. Ze wonen zelf ook op het terrein en zijn beschikbaar indien nodig. Tuin is prima afgeschermd waardoor je elkaar niet hoeft te zien. Bij aankomst was de koelkast gevuld met benodigdheden voor het 1e ontbijt. Zelfs tussendoor verse eitjes, sla en courgettes uit eigen tuin gekregen. Het huis is netjes afgewerkt en alle zaken die je nodig kan hebben zijn aanwezig. Wij vonden de bedden alleen wat hard, maar dat is een persoonlijk dingetje.
Winkels zijn goed te bereiken in het nabijliggende stadje: 15 minuten met de fiets en 5 minuten met de auto. Informatie over bezienswaardigheden in de omgeving zijn voldoende aanwezig.
Wij hebben geweldig genoten!

9
Séjour en juin 2018

We hebben een aangename vakantieweek gehad in de cottage bij Paul en Rosalia Cali. De cottage is eenvoudig ingericht maar volstaat zeker als vakantieverblijf. De bedden in beide slaapkamers zijn voorzien van prima matrassen. De badkamer is ruim en heeft een douche, wc en wastafel. De ontvangst was allerhartelijkst! De koelkast was voorzien van proviand! De cottage staat op het terrein van de familie Cali maar biedt voldoende privacy. De huurprijs staat in verhouding tot het gebodene. Wie rust en natuur zoekt komt hier volop aan zijn trekken.

9

Ajouter un message dans le livre d’or