Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Mignon Credôrye

Voir les photos (14)
/
 

Disponibilité de 'Mignon Credôrye'

Nelleke Fruijtier a mis à jour son calendrier le 01 juil. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Mignon Credôrye évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,3
Séjour en août 2019

Wij zijn in augustus 2 weken te gast geweest op Mignon Credorye.
Er was een goede ontvangst.
Het is een oud huisje, dan is er ook wel eens wat.
We hebben prachtig weer gehad, hebben veel buiten gezeten en zijn op pad geweest.
Voornamelijk naar de kust.
Ik had een fietsmeegenomen. Ik wilde namelijk geocachen maar de paden waren niet echt geschikt voor mijn fiets.
We hebben het uitstekend naar ons zin gehad. Mijn moeder van 81 kon fijn beneden slapen. De bedden waren prima. .Boodschappen deden we in Cany Barville, op 6 km afstand.
's Avonds waren we vaak te vinden in Veulettes sur Mer.
Wat nog meer heel fijn was, een prachtig omheinde tuin. Zelfs mijn labrador heeft daar een feestje gehad.
Toen we thuis waren, was ik even bang dat mijn paspoort nog in Canouville lag, goede hulp gehad van mevr. Fruijtier. Gelukkig kwam hij nog boven water.

9
Séjour en juillet 2019

Voor de 2 keer in 2 jaar tijd een week doorgebracht in het fijne Maison Credorye. Met 2 pubers en 2 grote honden. Huisje is voorzien van alle gemakken die je maar kunt wensen en we zijn weer ontvangen door een zeer vriendelijke lokale dame, die tevens de schoonmaak regelt. Zeer charmant huisje en de omgeving is schitterend, we hebben ons weer geen moment verveeld. Wie weet tot weer een volgende keer!

8
Commentaires de Nelleke Fruijtier

Fijn dat jullie weer een heerlijke vakantie hebben gehad. En dank voor jullie leuke reactie, Catherine onze lokale hulp zal er ook zeker blij mee zijn! Graag tot een volgende keer......

Séjour en février 2019

Mooi authentiek Frans huis, gelegen in een prachtige landelijke omgeving. De krijtrotsen en oude boerendorpen zijn op 10min afstand met de auto. In de omgeving zijn nieuwe fietspaden aangelegd die ook als wandelpaden kunnen worden gebruikt. De inrichting van het huis is compleet, goede bedden. Ga je net zoals wij vroeg in het seizoen neem dan wel dikke truien mee en bestel genoeg openhaard hout want dat heb je nodig! Prettig ontvangst. Prima verblijf.

7
Séjour en août 2018

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Wat een rust en een mooie omgeving. Deze mooie woning heeft daar zeker aan bij gedragen. Wat een gezellig en warm huis. Echt genieten. Onthaasten in optima forma. Kortom, we hebben ontzettend genoten. De terugreis langs de kust was er ook één om in te lijsten.

9
Séjour en juillet 2018

Een hele fijne plek om je vakantie door te brengen. Het is een gezellig huis. De balken in de keuken waren inderdaad een beetje laag voor mijn echtgenoot. Het huis ligt heel landelijk. Je hebt heel veel privacy. Het is een hele goede uitvalsbasis voor wandelingen en uitstapjes naar de leuke plaatsjes in de omgeving. De omgeving is ook zeer geschikt om te fietsen.

9

Ajouter un message dans le livre d’or