Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Mignon Credôrye

Voir les photos (14)
/
 

Disponibilité de 'Mignon Credôrye'

Attention! Nelleke Fruijtier a mis à jour son calendrier le 30 août 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Mignon Credôrye évaluent cette propriété avec une moyenne de:

7,8
Séjour en août 2020

Charmant huisje met grote tuin. Inderdaad iets laag voor lange mensen. Goede uitvalsbasis om de kust te bezoeken, maar ook prima om een dag rond het huis rond door te brengen. Het huis bleef ondanks de hitte (>30 graden) lekker koel.

8
Séjour en août 2020

Hebben ons prima vermaakt in dit authentieke huisje. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Zeer rustige omgeving. Wij hebben vooral geselecteerd op het huis en minder op de omgeving. De invasiestranden en Mont saint Michel zijn daarom ook niet te bezoeken in 1 dag.
Een aanrader voor iedereen die van rust houdt . Wij hadden prima weer en dus ook rond het huis gebleven. Hadden fietsen mee maar veel eentonig landschap. Al met al prima verblijf in mooi Normandië. Deauville en honfleur zeer de moeite van het bezoeken waard.

8
Séjour en septembre 2019

Het huis heeft een zeer goed uitgeruste keuken met nieuwe apparatuur.De contactpersoon ter plaatse is erg vriendelijk! Echter maakt de rest van het huis en de tuin een nogal verwaarloosde , zeer matig onderhouden indruk.Houdt er ook rekening mee dat het huis vochtig en mede daardoor ook kil is.Locatie is prima.

6
Séjour en septembre 2019

Huis heeft zeker wel wat aandacht , liefde en renovatie nodig.De (slaap)kamers ,badkamer , elektra en de tuin maken een verwaarloosde indruk.De keuken daarentegen is zeer goed uitgerust met nieuwe apparatuur.De contactpersoon ter plaatse is zeer vriendelijk en hulpvaardig.

6
Séjour en août 2019

Wij zijn in augustus 2 weken te gast geweest op Mignon Credorye.
Er was een goede ontvangst.
Het is een oud huisje, dan is er ook wel eens wat.
We hebben prachtig weer gehad, hebben veel buiten gezeten en zijn op pad geweest.
Voornamelijk naar de kust.
Ik had een fietsmeegenomen. Ik wilde namelijk geocachen maar de paden waren niet echt geschikt voor mijn fiets.
We hebben het uitstekend naar ons zin gehad. Mijn moeder van 81 kon fijn beneden slapen. De bedden waren prima. .Boodschappen deden we in Cany Barville, op 6 km afstand.
's Avonds waren we vaak te vinden in Veulettes sur Mer.
Wat nog meer heel fijn was, een prachtig omheinde tuin. Zelfs mijn labrador heeft daar een feestje gehad.
Toen we thuis waren, was ik even bang dat mijn paspoort nog in Canouville lag, goede hulp gehad van mevr. Fruijtier. Gelukkig kwam hij nog boven water.

9

Ajouter un message dans le livre d’or