Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Neuf-Moulin

Voir les photos (28)
/
 

Disponibilité de 'Le Neuf-Moulin'

Brigitte LAMBERT a mis à jour son calendrier le 25 juil. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Neuf-Moulin évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en juin 2019

We hebben met 6 personen een uitstekende fietsvakantie gehad. De contacten met beheerster waren prima en het weer ook. Alleen maar goede ervaringen!

9
Commentaires de Brigitte LAMBERT

Dankjewell !

Séjour en septembre 2017
Jolanda de Graaf

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Gîte Le Neuf Moulin. Het huis is van alle gemakken voorzien en daardoor ontbreekt het je aan niets tijdens je verblijf. De slaapkamer op de begane grond heeft een voor mindervaliden aangepast badkamer. Een grote tuin met uitzicht op de boerderij van de eigenaren en een weide met daarin enkele paarden. De eigenaresse verwelkomde ons hartelijk en vertelde ons veel over de regio en gaf tips over de uitstapjes die we konden maken die ook met een rolstoel toegankelijk zijn. Het huis is landelijk gelegen maar toch is het slechts tien minuten rijden naar het dichtstbijzijnde stadje waar o.a. een bakker, slager en supermarkt te vinden zijn. Wij kunnen dit huis zeker aanbevelen!

10
Commentaires de Brigitte LAMBERT

Thank you for this lovely review. We hope to see you again in one of our houses. Take care. Brigitte, Antoine & Justine

Ajouter un message dans le livre d’or