Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gîte du Ventus

Voir les photos (9)
/
 

Disponibilité de 'Gîte du Ventus'

ilse Vande Candelaere a mis à jour son calendrier le 05 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Gîte du Ventus évaluent cette propriété avec une moyenne de:

7,0
Séjour en août 2022

2 weken verbleven we als gezin met 3 kids in deze Gite voor 5 personen. We werden gastvrij ontvangen door de gastvrouw en kregen allerlei tips voor het verkennen van de streek. Erg leuk om zo aan te komen na een aantal uur reizen!
Het huisje is behoorlijk compleet ingericht en het beddengoed en de handdoeken lagen klaar. In de keuken is alles wat je nodig hebt: oven, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, vaatwasser enz.
Het huisje is best gehorig (boven). De eerste slaapkamer met tweepersoonsbed is gelijk bovenaan de trap en is een doorloop naar de kamer met 3 bedden. Met warm weer is het boven ook flink warm.
Buiten is het fijn dat je een stuk gras hebt en terrasje voor jezelf. Kinderen kunnen ook spelen in het bos erachter. Door de bomen is er altijd wel een schaduwplek te vinden op warme dagen.
In de omgeving is veel moois te zien en te doen. De kuststreek (30 min) is prachtig met de 2 kapen (Cap-blanc-nez en Cap-gris-nez) en heerlijke zandstranden. Hier zie je ook veel restanten van de tweede wereldoorlog (bunkers, musea). Ben je met kleinere kinderen, dan is Balparc (speelpark) een aanrader (20 min, let op met buitenlandse pas kun je niet pinnen dus neem contant geld mee). Ook de polders/moerassen bij Saint-Omer zijn mooi om doorheen te wandelen (het doet een beetje Nederlands aan..) De grote kathedraal en ruïnes van de abdij (St. Bertin) vonden we erg de moeite waard. Dit vind je dan weer niet zomaar in NL..
Kortom een prima verblijf gehad. We hadden ook prachtig weer. De prijs-kwaliteitverhouding van het huisje vinden we goed. We wensen Ilse veel plezier en succes met de Gites!

7
Commentaires de ilse Vande Candelaere

Hallo, bedankt voor jullie reactie, wij zijn blij dat jullie een leuke vakantie hebben gehad in ons huis en dat de streek jullie is bevallen. Bedankt voor de interessante opmerkingen. Wij hebben alvast besloten om enkele ventilatoren ter beschikking te stellen bij een volgende hittegolf om meer confort te bieden in de slaapkamers als het echt te warm is buiten. groetjes Ilse

Séjour en août 2009

Wij met z'n vijven hebben heerlijk genoten van de prachtige Opaalkust, met name rondom en op de Cap-Blanc-Nez(zie onze allerlaatste vakantie-foto) en alle andere dorpjes bij de zee. Alles zeer gemoedelijk. Het huisje is een heel praktisch en prettig onderkomen.
De tuin er om heen biedt veel privacy, zowel zon als schaduw. Ook de kinderen hebben genoeg speelplezier. Kortom: een geweldige vakantie, en dus zeer aan te raden!

8
Séjour en juillet 2008

Het was in 1 woord GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10
Séjour en juillet 2008

Het was in 1 woord GEWELDIG!!!!!!!! Een aanrader!! Wat betreft de favorite foto: hier staat de eigenaar Anthonie op, tijdens het fabriceren van glasparels. Erg interessant.

10

Ajouter un message dans le livre d’or