Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Bell’aa

Voir les photos (31)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
  • 3
8,7
Classement
 

Disponibilité de 'Bell’aa '

Mrs Sarah Bing a mis à jour son calendrier le 27 juil. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Bell’aa évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,7
Séjour en juillet 2022

Le Coq Rouge is een gerieflijk huis, van alle gemakken voorzien. Het ligt middenin het dorp Campagne-les-Boulonnais.
We kwamen in dit huis op aanbod van de eigenaars, nadat voor het huis waar we eerst in zaten, Bell'aa, een dorp verderop, rioleringswerkzaamheden werden uitgevoerd, met lawaai en overlast tot gevolg. In Le Coq Rouge kwamen we weer tot rust. Het was zeer gastvrij van de eigenaars, thank you so much Sarah & David!
Le Coq Rouge is een eeuwenoud boerenhuis met alle voorzieningen denkbaar, met een ruim erf en een grote tuin. Prettig om te verblijven.
Pas-de-Calais is een mooie streek met veel mooie landschappen en prachtige stadjes als Montreuil-sur-Mer, Boulogne-sur-Mer en Hesdin. Echt een aanrader! Vlakbij Nederland (3,5 uur rijden) en toch echt helemaal Frankrijk. Ik wil zeker nog een keer terug en dan opnieuw gebruik maken van Sarah&David's gastvrijheid.

9
Commentaires de Mrs Sarah Bing

Blij dat u genoten heeft van uw verblijf in Coq Rouge. Dit is zo'n mooie streek en ik ben er zeker van dat u vele mooie herinneringen heeft gemaakt. De werkzaamheden aan onze andere cottage Bell'aa vielen geheel buiten onze controle en zijn een waterkering om het dorp en de vallei te beschermen, niet de riolering aangezien de cottage (net als alle huizen hier in de buurt) zijn eigen septic tank systeem heeft.

Séjour en juin 2022

De rioleringswerkzaamheden hadden overigens niets met het huis te maken, maar worden uitgevoerd om de afvoer van regenwater te verbeteren, voor het dorp en verder in de vallei.

9
Séjour en juillet 2022

Bell'aa is een prachtig huis, mooi gelegen, met een grote tuin. Het is van binnen spectaculair, met een plafond tot in de nok en met zichtbare, eeuwenoude balken. Het terras is ruim en mooi gelegen. Bell'aa heeft alle voorzieningen die het verblijf aangenaam maken, zelfs een gameroom met een biljart. Jammer genoeg veroorzaakten rioleringswerkzaamheden vlak voor het hek overlast en lawaai. Maar de eigenaars waren zo betrokken om ons een ander huis aan te bieden voor de 2e week van ons verblijf. Zeer lovenswaardig en gastvrij.
Pas-de-Calais is een prachtige streek met rust, natuur en historische stadjes.

9
Commentaires de Mrs Sarah Bing

Dank u voor uw recensie en het was een genoegen om uw familie en uw hond Charlie te ontvangen. De werkzaamheden buiten het huis waren volledig buiten onze controle en zijn in feite belangrijke overstromingsbeschermingswerkzaamheden in het dorp en zullen helpen om eventuele winterse overstromingen in het dorp en verder in de vallei te stoppen. De werkzaamheden hebben niets te maken met riolering van welke aard dan ook, aangezien het huis een eigen septische tank heeft. Het spijt me voor het veroorzaakte ongemak.

Séjour en juin 2022

Sarah was really welcoming and helpful throughout our stay. The house was very comfortable and well equipped lovely to be able to enjoy eating in the garden!

8
Commentaires de Mrs Sarah Bing

It was an absolute pleasure to welcome you both to the cottage and delighted you had a wonderful time there.

Séjour en mai 2022

Wij verbleven met onze jonge kinderen in Le Coq Rouge en hebben een heerlijke vakantie gehad. De omheinde tuin en de games room waren geweldig en ook in de omgeving was genoeg te doen voor een (mid)dagje weg. Het strand is goed aan te rijden en we hadden geluk dat het internationale kite festival in Berck-sur-mer net tijdens ons verblijf was. Een aanrader! Het oude huis is mooi verbouwd door de eigenaren, Sarah en David, met ruime kamers en veel licht. Het kon wel wat koud worden in huis, vooral 's avonds, maar met de elektrische kachels of de houtkachel prima te doen. Sarah verzorgt ook een ontspannende massages voor wie interesse heeft. Wij komen graag nog eens terug!

9

Ajouter un message dans le livre d’or