Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Tournesol

Voir les photos (44)
/
 

Disponibilité de 'Le Tournesol'

Attention! Fred Pots a mis à jour son calendrier le 03 jan. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Tournesol évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en septembre 2019

We hadden een fijn verblijf in Le Tournesol. Met een kaartje en een fles Blanquette de Limoux als verwelkoming werd de start gegeven van drie mooie weken verblijf in een gezellige, comfortabele woning. We genoten van een frisse duik in het zwembad, van een boekje, een hapje en een drankje op het terras met mooi zicht op Limoux. De streek biedt voor elk wat wils: cultuur, natuur, typische oude stadjes/dorpjes, gezellige marktjes, .....

9
Commentaires de Fred Pots

Beste Hilde en Guido, dank voor jullie leuke en positieve reactie. Ook de vele toeristische tips die jullie hebben achter gelaten, zullen door onze gaste zeer worden gewaardeerd. Germaine en Fred

Séjour en août 2019

Liebe Germaine und lieber Fred,
wir haben uns in ihrem Haus Le Tournesol sehr wohl gefühlt. Das Haus hat eine prima Ausstattung und einen tollen Pool. Wir möchten gerne wiederkommen.
Heike und Marc

9
Séjour en juin 2019

Beste Germaine en Fred.
Wat afgezaagd........... maar ja het is inderdaad een paradijs hier.
Heerlijk genoten van het verblijf hier. Prachtig uitzicht met een maanopkomst boven de heuvels achter Limoux. Dat hadden wij nog nooit zo gezien. En dan dat heerlijke zwembad, echt van genoten en niet inde laatste plaats van het terras/veranda.
Kortom, we zijn het een smet alle voorgaande gasten.

Hartelijke groeten,
Henk en Greet

8
Séjour en septembre 2018

Heel gezellig ingericht vakantiehuis. Jammer genoeg geen muggenramen maar wel heel veel muggen. Waren zo verplicht steeds alle ramen en deuren dicht te houden. Hoewel het rond de 30-34° was, hebben we heel weinig van het zwembad kunnen genieten door het ijskoude water (3 grote bomen houden het zonlicht tegen waardoor het zwembadwater waarschijnlijk niet kan opwarmen). Het was moeilijk koken in de mooie keuken omdat er geen verlichting was. Waren aangewezen op het dampkaplampje en een klein ledlampje dat in een hoekje in het stopcontact zat. Het terras was prachtig, maar niet gekuist bij aankomst. Al bij al een zeer mooi vakantiehuis met alle comfort.

8
Commentaires de Fred Pots

Beste Kris en Tris, dank voor jullie input. We zullen jullie opmerkingen zeker meenemen om voor het volgende seizoen een oplossing hiervoor te vinden.

Séjour en août 2018

Het huis is heel netjes en verzorgd en is voorzien van alle comfort.. Een heel aangename ervaring. En voor de kinderen is het zwembad een absolute aanrader.
Limoux is de ideale uitvalsbasis om lokale bezienswaardigheden te bezoeken (Lastours, Carcassonne, diverse grotten, ...). In het huis ligt ook een map met informatie over wat er in de streek allemaal te doen is.
Kortom, we hebben genoten. Hartelijk bedankt, Fred en Germaine.

9

Ajouter un message dans le livre d’or