Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Abondance

Voir les photos (14)
/
 

Disponibilité de 'Abondance'

H.J.M.Munsterman a mis à jour son calendrier le 23 août 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Abondance évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en mai 2018

Wij hebben een heerlijke week gehad in de gite van de familie Munsterman. We werden hartelijk welkom geheten en kregen koffie en informatie.
De gite is heerlijk licht en ruim en schoon; alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ik heb echt niks gemist.
Het uitzicht over de heuvels is super en er is overal ruimte om lekker buiten te zitten.
De streek is heel aantrekkelijk om te ontdekken; in dit Kartharenland is zoveel historie.
We hebben ook een verrukkelijke maaltijd genoten! Kortom, een aanrader!!
Hartelijk dank Janny en Harrie. Tot ziens.

9
Séjour en avril 2015

We denken met plezier terug aan ons verblijf in Pomas (april 2015). Onze gastheer en gastvrouw waren uitermate vriendelijk, steeds tot uitleg bereid, zeer goede koks en steeds met het nodige respect voor privacy. Het was zeer aangenaam arriveren met de geur van frisse lakens/donsdekens in een zeer propere gite. We moeten echt vermelden dat de tweede slaapkamer ook een volwaardige kamer is die qua ruimte niet moet onderdoen voor de eerste. Zo hadden ook onze kinderen voldoende plaats in hun kamer. Dankzij het stalende weer konden we elke dag buiten eten in ons eigen privé tuintje. Bestudeer zeker hun menukaart eens. Deze gerechten zijn de moeite waard. Dankzij de goede ligging zijn ook de wat verder gelegen uitstappen heel goed doenbaar zoals: Narbonne en Cap d'Agde. Maar natuurlijk mag men het schitterende Carcassone en ook Limoux met zijn "Bulle" niet vergeten. Nogmaals bedankt voor alles, wij hopen zeker nog eens terug te komen om de streek verder te verkennen!

9
Séjour en août 2014

We hebben,ondanks het wat mindere weer de eerste week(koud maar wel droog), een heerlijke vakantie gehad in Pomas.
Het huisje was geweldig, alles erop en eraan, goede bedden en ook het sanitair en de keuken zijn perfect. Op drie plekken rondom het huis was een terras dus zodra het weer het toeliet konden we buiten zitten.
De omgeving is erg mooi, Carcassone, Limoux en het Canal du Midi zijn de moeite waard. Ook is de Middellandse zeekust niet te ver weg.
Er zijn de in omgeving prachtige wandelingen te maken. Alle informatie hierover is in het huisje voorradig.
Echt een aanrader!

9

Ajouter un message dans le livre d’or