Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Grande

Voir les photos (49)
/
  • 10
  • 2
  • 5
  • 8
  • 1
  • 3
9,2
Classement
 

Disponibilité de 'La Grande'

Sarah Naylor-Butter a mis à jour son calendrier le 05 mai 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Grande évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,2
Séjour en septembre 2018

Het was heel leuk vertoeven hier in La Grande Ganiere. Mooie omgeving en natuurvelden, heel wat bezienswaardigheden. De weergoden zijn ons deze week zeer gunstig geweest. We louteren nog lang de herinneringen aan de voorbij dagen.

9
Séjour en juillet 2018

We hebben hier een klein paradijsje ontdekt! Wat hebben we genoten van een onvergetelijke week! Alles was hier meer dan voorzien. Zo hadden wij voor elke maaltijd telkens een ander plekje om te vertoeven. Wij maakten graag gebruik van al jullie gezellige hoekjes! Bedankt voor jullie tips en wasje.. jullie doen dit met hart en ziel, leuk om te zien! We hadden graag nog veeeeeeel langer gebleven maar helaas..aan alle mooie liedjes komt snel een eind. We raden dit plekje zeker aan bij vrienden en familie! P.S. het alarmsysteem van het zwembad werkt perfect -:) dat hebben wij meer dan eens kunnen bewijzen.

9
Séjour en juillet 2018

Onze bedoeling was een rustgevende familievakantie te beleven. Dankzij jullie en deze TOP locatie is dit voor de volle 100% gelukt. De tuin, het zwembad, de vele ligbedden, de leuke zitplaats onder de druivenranken, .. kortom deze accommodatie is perfect. Bovendien is alles hier ter plekke aanwezig zodat we ook op dit vlak niets tekort kwamen. Net thuis. Alles aanwezig voor onze huiskoks. We kunnen niets anders dan thuis vol lof vertellen over hetgeen jullie hier opgebouwd hebben.

9
Séjour en août 2017

Net zoals vorig jaar hebben we hier weer een fantastische vakantie gehad. Twee weken zijn voorbij gevlogen. Dankzij de goede zorgen van Detmer en Marianne hebben we kunnen genieten van alles! Hartelijk bedankt en hopelijk tot weerziens!

10
Séjour en août 2017

Jullie hebben de gave om een sfeer te creëren waarbij mensen zich goed voelen. Het voelt hier zo goed, en dat komt niet alleen door het prachtige weer, mooie omgeving en fijn huis! Ik kan alle complimenten gaan herhalen van de vorige gasten, want ik ben het overal mee eens, maar ik wil jullie vooral bedanken dat jullie zo'n dappere stap hebben durven nemen. Dit is jullie blijkbaar op het lijf geschreven en daardoor hebben wij een geweldige, ontspannen, heerlijke vakantie gehad. En kunnen we er weer een werk/school jaar tegen aan! Ik hoop dat we hier nog eens terug zullen komen! Bedankt voor jullie lieve zorgen!

10

Ajouter un message dans le livre d’or