Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Maison Charmante

Voir les photos (16)
/
 

Disponibilité de 'La Maison Charmante'

cavagna jacqueline a mis à jour son calendrier le 10 mai 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Maison Charmante évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,7
Séjour en juin 2019

quelle maison agréable! nous partons en regrettant de ne pas pouvoir rester plus longtemps, les enfants non plus ne voulaient pas rentrer...! merci encore jacqueline pour votre accueil et votre gentillesse. Nous retenons votre maison charmante pour des prochains séjours et recommanderons votre adresse a tout notre entourage.
sanda et celine et les 4 enfants

10
Séjour en juillet 2017
Sabrina

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Toen we toekwamen kregen we een hartelijke verwelkoming van de gastvrouw met fris drinken en een fles heerlijke aperitief van de streek. Het is een proper, fris en eigentijds huisje waar alles wat je nodig hebt voor handen is. Het huisje ligt op eigendom van de eigenaars maar is compleet privé en heeft een eigen tuin en terras afgeschermd van de rest. Er is ook een omheind terras dat ideaal is voor kleine kinderen en een hond. De eigenaars staan altijd voor je klaar en als je een vraag hebt of er scheelt iets dan hoef je maar naar hun huis te gaan en te gaan aankloppen en ze helpen je met veel plezier. Dit huisje is ideaal voor mensen die rust zoeken. Het ligt afgelegen waardoor je voor boodschappen en brood wel een kwartiertje verder moet rijden. Maar in de plaats krijg je een rustige omgeving waar je naar hartenlust kunt wandelen en genieten van de natuur en de meest heldere sterrenhemel. Voor verfrissing liggen er riviertjes op 10 minuten rijden waar het heerlijk te vertoeven is wanneer het echt warm is. Het is ook een goede uitvalsbasis om uitstappen te doen. De prijs/kwaliteitsverhouding is dus zeker goed.

8
Séjour en juin 2017

La maison charmante is een prima gîte, alles is aanwezig.
Jacqueline is erg vriendelijk. Een prachtige omgeving en je zit erg vrij.
Prima!

8

Ajouter un message dans le livre d’or