Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gîte du Frêne

Voir les photos (32)
/
 

Disponibilité de 'Gîte du Frêne'

P. Hamerslag a mis à jour son calendrier le 02 août 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Gîte du Frêne évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en mai 2018
Steve Turnbull

We were looking for a wonderful gite in the Haut Languedoc Park and we found it. Cute, cosy, beautifully renovated/authentically charming, tucked away at the end of a lovely village, spotlessly clean, and most of all.. fabulous views!

We’ve had a truly memorable stay here enjoying all the park has to offer - especially the walks - and relaxing on the terrace. So lucky with the weather too - glorious spring sunshine most of the week!

We will certainly be back, and recommending Gite du Frene to all our friends and family.

Steve and Chrystel

10
Séjour en août 2017

Voor deze gite niets dan superlatieven!
- Een heerlijk huis, zeer comfortabel, van alle gemakken voorzien.
- Een fantastisch uitzicht over de vallei. Wat een verrassing als je de terrasdeuren opent ....
- Een prachtige omgeving om te wandelen, te zwemmen in de rivier of gezellig een Franse markt te bezoeken in één van de vele dorpen in de buurt.
Wij hopen zeker terug te gaan!

9
Séjour en juillet 2017

Deze gite is gewoon zalig!! Zo'n ligging, zo'n prachtig uitzicht, zo'n prachtig authentiek 'maison en pierre' en wat een prachtige streek!!! Alles wat je nodig hebt, is in deze gite aanwezig: een zeer goed ingerichte keuken, goeie bedden... Waar wij het meest van hebben genoten: ontbijten op het zeer gezellig terras met zo'n prachtig panoramisch uitzicht!!! Een boek lezen in de schaduw van de 'frêne' in de comfortabele tuinstoelen. De klim via de trappen naar het huisje vraagt inderdaad wel goeie benen en voeten. Als onze voeten het toelaten komen we volgend jaar graag terug, want één week verblijf was veel te kort om de streek te verkennen.
Bedankt aan de eigenaars om deze gite met ons te delen!

9
Séjour en juin 2017

Wij zijn er al 3x geweest en vinden het nog steeds een fantastisch huis, een fantastische plek en wat een uitzicht. Daar krijgen wij niet genoeg van. Voor ons, als fietsers, een ideale plek. Maar ook koken is een genot met een heel goed ingerichte keuken. Mis alleen horren voor de ramen.

10
Séjour en septembre 2012

Een hemels vakantieverblijf, voor wandelaars en rust zoekers.
Wij hebben van A_angenaam tot Z_alig genoten.

Els&Bruno www.piepauw.be
(foto: ontbijt op het terras met hemels uitzicht)

8

Ajouter un message dans le livre d’or