Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Ancienne Ecole

Voir les photos (44)
/
  • 8
  • 2
  • 4
  • 2
  • 3
 

Disponibilité de 'Ancienne Ecole'

Aernoud Florijn a mis à jour son calendrier le 22 juin 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en août 2014

We hebben volop kunnen genieten van onze vakantie; een prachtige bestemming, huis voorzien van alle gemakken, heerlijke tuin en een living lounge om jaloers op te worden!

9
Séjour en août 2013

Wij hebben een zeer relaxte vakantie gehad. We hebben eigenlijk nauwelijks iets gedaan dit keer. Veel in en om huis gehangen, maar dit geen moment als storend ervaren. In dit huis is het alsof je meer zuurstof kunt opnemen. Net of je beter kunt ademen. Of dit komt door de hoge plafonds en de grote ruimtes weten we niet. Het was in elk geval super

8
Séjour en août 2013

Wij hadden met onze kinderen van 17, 19 en 21 jaar een heerlijke vakantie in de Ancienne Ecole. Het is een ideaal, comfortabel vakantiehuis, zeker ook voor een gezin met oudere kinderen, als je houdt van rust en het Franse platteland. De living lounge was een groot succes

9
Séjour en juillet 2013

We hebben erg genoten van de mooie plek en het mooie huis. De buitenkeuken was super omdat het erg mooi weer was. We hebben daar dan ook veel gezeten. Het is een mooi huis, goed opgeknapt met luxe maar ook de geschiedenis van het huis is nog goed voelbaar.

9
Séjour en juillet 2013

Mooie omgeving, prachtig huis, van alle gemakken voorzien, een echte aanrader voor jong en iets minder jong! Jammer dat we nog maar één week konden boeken."

8

Ajouter un message dans le livre d’or