Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Villa Felinas

Voir les photos (18)
/
  • 6
  • 1
  • 4
  • 2
  • 3
  • 3
9,2
Classement
 

Disponibilité de 'Villa Felinas'

Marja van der Loos en Cor van den Broek a mis à jour son calendrier le 13 sept. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Villa Felinas évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,2
Séjour en septembre 2020

Wij hebben een hele leuke vakantie gehad in dit fijne huis. Het huis staat in een rustig dorpje met maar 15 inwoners.
De tuin en het zwembad, daar hebben we echt van genoten. We hebben verschillende fiets- en wandeltochten gemaakt in de rustige omgeving. Al met al een plek om naar terug te keren!

9
Séjour en août 2020

We hebben hier een hele goede tijd gehad. De tuin is een paradijs; een oase van rust.
Mooie wandelingen gemaakt, marktjes bezocht, het wolvenpark bij Queret en een filosofische, artistieke pottenbakker ontmoet die veel levenslessen met ons wilde delen. Diepe indruk heeft het verwoeste dorp Oradour-sur-Glane op ons gemaakt. Door het warme weer konden we niet alles doen wat we wilden doen, maar gelukkig hadden we de beschikking over de tuin met het heerlijke zwembad.
Als je van een stille streek houdt en zoekt naar een prachtig, koel huis met een heerlijke grote tuin, dan raden wij je dit mooie plekje zeker aan!

Hartelijke groet, Jan en Krista van Leeuwen
Mattanja en Hadassah
Waddinxveen

9
Séjour en juillet 2020

Wij hadden twee geweldige weken in dit prachtig huis met de schitterende tuin. Onze drie jongens (3, 6 en 9) hadden veel plezier van het zwembad en de trampoline en wij hebben van de vele kalme hoekjes in de tuin en de rust zeer genoten. Ook een aantal leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld het wolvenpark, verschillende dorpjes en markten en naar tourbière de Longeyroux met mooie wandeling hebben wij gemaakt. Ondanks Corona allemaal geen probleem. Hartelijk dank voor deze ontspannen vakantie, lieve Cor en Marja. Beste groeten uit Duitsland ,
Steffen, Marie, Joris, Clemens en Casper

9
Séjour en juillet 2019

Wij bevestigen alle positieve beschrijvingen van de andere recensies hier. Als je op zoek bent naar een rustige vakantie plek, met een pracht van een tuin, verschillende terrassen en een groot zwembad - dat allemaal netjes onderhouden wordt, moet je hier zijn. Het huis zelf is goed voorzien van alle (keuken)comfort en was goed koel in de warme dagen dat wij er waren.
Wij hadden de eerste dagen een "to good to be true" gevoel. Het gevoel dat er elk moment iemand ging langs komen met de mededeling: "Wat doen jullie in ons huis?", om dan te ontdekken dat we eigenlijk twee straten verder in een kotje moesten zijn. Maar dat was dus niet zo, integendeel. We zaten wel degelijk op het juiste adres en Cor & Marja zijn heel behulpzaam en delen heel graag hun vakantiehuis.
Sommige vakantieplaatsen houd je liever geheim, anders wordt de kans kleiner om er zelf nog eens naartoe te kunnen gaan. 't Is dat we volgend jaar waarschijnlijk naar Tsjechië gaan, dat ik dan toch maar een review geschreven heb. Maar ik denk dat we voor onze volgende vakantie in Frankrijk toch niet lang gaan zoeken.

9
Séjour en septembre 2018

Wat een heerlijk huis. Zeer compleet ingerichte keuken, lekkere douche en natuurlijk het heerlijke zwembad met zeer mooi uitzicht. Heel wat uurtjes onder de overkapping gezeten met een lekker drankje. Ook de hondjes vonden het geweldig. Voor herhaling vatbaar.

10

Ajouter un message dans le livre d’or