Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Villa Felinas

Voir les photos (18)
/
  • 6
  • 1
  • 4
  • 2
  • 3
  • 3
9,3
Classement
 

Disponibilité de 'Villa Felinas'

Marja van der Loos en Cor van den Broek a mis à jour son calendrier le 10 juin 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Villa Felinas évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en juillet 2019

Wij bevestigen alle positieve beschrijvingen van de andere recensies hier. Als je op zoek bent naar een rustige vakantie plek, met een pracht van een tuin, verschillende terrassen en een groot zwembad - dat allemaal netjes onderhouden wordt, moet je hier zijn. Het huis zelf is goed voorzien van alle (keuken)comfort en was goed koel in de warme dagen dat wij er waren.
Wij hadden de eerste dagen een "to good to be true" gevoel. Het gevoel dat er elk moment iemand ging langs komen met de mededeling: "Wat doen jullie in ons huis?", om dan te ontdekken dat we eigenlijk twee straten verder in een kotje moesten zijn. Maar dat was dus niet zo, integendeel. We zaten wel degelijk op het juiste adres en Cor & Marja zijn heel behulpzaam en delen heel graag hun vakantiehuis.
Sommige vakantieplaatsen houd je liever geheim, anders wordt de kans kleiner om er zelf nog eens naartoe te kunnen gaan. 't Is dat we volgend jaar waarschijnlijk naar Tsjechië gaan, dat ik dan toch maar een review geschreven heb. Maar ik denk dat we voor onze volgende vakantie in Frankrijk toch niet lang gaan zoeken.

9
Séjour en septembre 2018

Wat een heerlijk huis. Zeer compleet ingerichte keuken, lekkere douche en natuurlijk het heerlijke zwembad met zeer mooi uitzicht. Heel wat uurtjes onder de overkapping gezeten met een lekker drankje. Ook de hondjes vonden het geweldig. Voor herhaling vatbaar.

10
Séjour en septembre 2017

Wow! Wat een heerlijk vakantiehuis was dit! Wat hebben onze jongens van 4 en 8 genoten van de trampoline, de schommel en natuurlijk het prachtige zwembad. De tuin lag er echt perfect bij. De tuinman kwam om de drie dagen langs om het zwembad te checken/schoonmaken en de tuin te onderhouden. Wij hebben zijn bezoek totaal niet als storend ervaren. De inrichting van het huis was ook meer dan prima en van alle gemakken voorzien. We hebben veel heerlijke nieuwe recepten gemaakt uit de aanwezige kookboeken. De inventaris van de keuken was naar onze beleving zeer goed waardoor koken tijdens je vakantie geen straf was. Ook de aanwezigheid van de gas-bbq en de Nederlandse televisie waren erg fijn. Dit is echt een huis waar we zeker nog een keer terug naar gaan komen.

9
Séjour en mai 2014

Ook deze derde keer hebben we het weer fijn gehad in jullie prachtige huis, in een mooie rustige en groene omgeving. Ook de kinderen hebben zich geen moment verveeld en hebben genoten van de trampoline, het zwembad en het overdekte terras. Alles was weer naar wens en wederom voor herhaling vatbaar.

Hartelijke groet vanuit Amsterdam.

Mieke (juni 2014)

8
Séjour en mai 2012

Wat een fantastische plek, wat een ligging!!! Heel mooi verzorgd en
gezellig gedaan allemaal. Ook de tuin met alle hoekjes en details. Een
heerlijke plek om te ontspannen ook met kinderen. De omgeving is prachtig
groen en lekker rustig. Ik heb met m’n zoon nog wat gezwommen in het zwembad. Toen het mooi weer was zaten we daar prachtig. We hadden veel zin in zelf koken omdat de keuken zich daarvoor uitstekend leent. Ook de douche is heerlijk en het water is snel warm!

We hebben veel dingen bezocht. We zijn vrijdagavond na een bezoek aan Château de Villemonteix, wat we geweldig vonden, uit eten geweest in Le
Viaduc. Dat was heerlijk. De Velorail was ook een succes en we hadden
heerlijk weer.

Kortom± een week is kort. Maar wel de moeite waard!

Groet, Nicole (mei 2012)

9

Ajouter un message dans le livre d’or