Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Chez Mémé Delphine

Voir les photos (38)
/
 

Disponibilité de 'Chez Mémé Delphine'

Corrie en Ron de Hoog a mis à jour son calendrier le 03 juin 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Chez Mémé Delphine évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en septembre 2017

Op doorreis naar zuidoost Frankrijk was de B&B van Corrie en Ron de Hoog een aangename onderbreking op de heen- en de terugreis. Een karakteristiek pand op een mooie locatie, een gastvrije ontvangst - ook voor onze Berner Sennenhond Esrha - en sfeervol ingerichte kamers met goede bedden. Het was jammer dat we door het frisse en regenachtige weer niet van de fijne tuin hebben kunnen genieten, maar na een lekkere wandeling met onze hond was het met een wijntje erg aangenaam in de bibliotheek. Corrie kookt lekker, grotendeels met producten uit eigen tuin en de streek en op het ontbijt is niets aan te merken! Houd je van wandelen dan is deze B&B, waar overigens ook een gite beschikbaar is, heel geschikt voor een langer verblijf. Ron kan je mooie routes adviseren. Wij komen graag nog eens terug als Veï Lou Quéri weer op onze route ligt!

8
Séjour en septembre 2017

We zijn hier 5 dagen geweest en het was één groot feest. Het eten, de kamer, de lounge en de tuin. Dit plekje is goud waard....... nee, een fortuin. Namens ons viertjes een dikke 10 en we hebben nog lang niet alles gezien.

10
Séjour en août 2017

Durant ces 4 jours nous avons été agréablement surpris de votre chaleureux accueil. De la chambre, au petit déjeuner copieux at au diner extraordinaire. Vous nous avez chouchoutés. Un grand merci!

cité du livre d'or

10
Séjour en août 2017

Lieve Corrie en Ron,
Wat hebben jullie goed voor ons gezorgd en wat zitten jullie hier in een prachtige omgeving. Wij hebben het helemaal TOP gehad en denken met veel plezier terug op een "beren"tijd!
Heel veel groeten van de Kooijmannetjes

citaat uit het gastenboek

10
Séjour en mai 2017

Un grand merci à nos hôtes. Nous avons passé quelques jours inoubliables aussi bien avec le jardinier qu'avec la cuisinière!

Cité du livre d'or

10

Ajouter un message dans le livre d’or