Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Vallée dorée

Voir les photos (47)
/
 

Disponibilité de 'Vallée dorée'

Dirk Baeten a mis à jour son calendrier le 24 sept. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Vallée dorée évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,4
Séjour en juillet 2021

De zwembad en de mega grote tuin is op zich een parel te midden in de streek Limousin. Als je van mooie uitzichten houdt dan ben je op de juiste adres. Vanuit de zwembad heb je een uitzicht tot heel ver in de landschap.
Een panorama om wauw van te zeggen. Parking is nieuw aangelegd en is mooi aangepast aan de cottage huis en omgeving. Het huis is gezellig. De keuken is een plaats waarin ik graag kookte. Living is 's avonds gezellig om te zitten bij haardvuur. De slaapkamers zijn dik in orde. De bedden zijn mooi opgemaakt toen ik eraan kwam.

Kortom een aanrader om te komen als je wilt genieten van de rust en comfort.

10
Séjour en juillet 2021

Wat een rust en stilte midden in het groen met een fenomenaal uitzicht.
Mooie wandelmogelijkheden in de nabije omgeving en kleine stadjes kortbij voor alle noodzakelijke winkels.
Wij hebben genoten van elk moment in en rond het huis, van de natuur en als zeer mooie extra het grote zwembad.
Dirk, bedankt voor deze parel!
Voor herhaling vatbaar.

10
Séjour en mai 2019

Wat een rust en wat een stilte, zalig gewoon.
En dan die tuin, een domein noem ik dit.
Het huis zelf, een mix van oud en nieuw. Een huis waar we ons direct thuis voelden.
Volgend jaar, hoor je ons weer, zeker weten.

9
Séjour en septembre 2018

Een prachtig authentiek Frans huis. Op het moment dat je hier aankomt voel je je gelijk als God in Frankrijk. Ben zelf een vervend wielrenner. Dat kan je hier prachtig zonder dat er allemaal verkeer om je heen raast. Sowieso is dit een omgeving als je rust en vooral stilte zoekt. Hier heb ik weer ervaren wat echte stilte is. Hooguit wat geluiden van geritsel of het geluid van een uil. Na mijn fietstochtjes lekker aan het zwembad luieren op een ligstoel met uitzicht over een prachtige heuvellandschap. Kortom heerlijke vakantie hier gehad. Er zit eigenlijk maar een nadeel aan dit huis/omgeving na de vakantie moet je hier weer weg en dat wil je niet.

10
Séjour en mai 2018

Wij komen net terug van ons verblijf in Vallée Dorée en we hebben het heerlijk gehad! Het huis is een vrijstaand huis op een ontzettend groot stuk grond. Het huis staat dwars op een weg, maar daar rijden niet veel auto's , zo nu en dan komt er een tractor voorbij. Het plaatsje heet Cros en er staan een paar huizen bij elkaar er verder is er niets. De omgeving bestaat uit veel groen, bomen en weilanden met daarop de limousine koeien of schapen. Zo nu en dan kom je wat oude boerderijen tegen en de uitzichten zijn geweldig door het heuvelachtige landschap. Het huis zelf is oud, alles binnen is redelijk verzorg, redelijk schoon met een mix van oude en Ikea meubels. Wij hebben een paar erg koude dagen gehad en waren blij met de verwarmingen en de houtkachel in de huiskamer. Maar de pret begint pas bij lekker weer, want die tuin is enorm! Achter het huis staat een oude stenen schuur die de eigenaren o.a. als opslag gebruiken. Daarnaast is het zwembad. De tegels liggen zo nu en dan een beetje los, maar het zwembad is groot en het terras met ligstoelen daarbij is geweldig. Je hebt hier complete privacy en vanaf dat punt loopt de enorme tuin glooiend naar beneden, dus je hebt een prachtig uitzicht met niemand die je ziet! De tuin is in de verte en aan de zijkant omringt door hoge bomen, en heeft een enorm grasveld met een aantal wijn ranken, zo nu en dan bloemen en veel bomen. Aan de achterkant van de schuur is nog een terras gemaakt en daar kun je heerlijk eten. Er staat een gas BBQ en je hebt hier de hele dag zon, de tuin ligt op het zuiden! Bij ons ging de zon iets na 20.00 uur weg van dat terras, maar dat zal in de zomer wel tot later zijn. Nogmaals zit je hier perfect met alleen maar tuin om je heen en complete privacy. En dat maakt dit huis fantastisch, die tuin en dat zwembad. Dat het huis oud is en de bedden wat smaller dan wij in Nederland zijn gewend, valt allemaal weg door die fantastische plek. Je voelt je hier echt als god in Frankrijk.

8

Ajouter un message dans le livre d’or