Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Marmonfosse

Voir les photos (38)
/
  • 14
  • 3
  • 7
  • 8
  • 3
9,9
Classement
 

Disponibilité de 'Marmonfosse'

MERVILLE Samuel a mis à jour son calendrier le 27 fév. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Marmonfosse évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,9
Séjour en septembre 2018

Het was een heerlijk weekje op Marmonfosse. We hebben heerlijke wandelingen gemaakt en erg van de omgeving en de natuur genoten. Het verblijven in een huis uit 1837 is een leuke ervaring. De eigenaren Khothar en Joanna zijn vriendelijke mensen die heel behulpzaam zijn.

9
Séjour en septembre 2017

Prachtige locatie midden in de bergen en bossen. Je komt hier helemaal tot rust. De lucht ruikt zó lekker en je wilt alleen maar met blote voeten hier lopen! En de eigenaren Kothar en Jonna zijn schatjes!

10
Séjour en novembre 2016

Wij zijn een hele week met de de grote familie naar Marmonfosse geweest. Wat een ideaal vakantiehuis. Grote openhaard, buiten kampvuur, alle ruimte voor de kinderen. We zijn veel naar de hoge vogezen geweest voor mooie najaarswandelingen en eten in berghutten. Thuis konden we ook uitgebreid koken in de professionele keuken. Het huis is ideaal voor een grote familie. Veel rust, ruimte, natuur en sfeer. De gastheer en dame zijn erg attent, altijd wel een tip of een praatje. Hier komen we zeker terug.

10
Séjour en octobre 2016

Met mijn man, 2 kinderen en grootouders hebben we een heerlijke week in Grande Tille gehad. Prachtige bosrijke omgeving ver van de drukte. Ideaal voor boswandelingen, ouderwetse gezelligheid van spelletjes spelen en filmklassiekers kijken. Back to the Future - uit de filmcollectie van Jonna en Kathar- is inmiddels ook een favoriet voor onze kinderen. Zelf houthakken om je warm te houden draagt voor ons bij aan de romantiek op deze plek.

10
Séjour en septembre 2016

Met een kleine groep van vier vrienden zijn we verbleven op Marmonfosse. Wij zijn muziekanten, en zochten naar een plek waar we net zoals vroeger samen weer wat konden spelen en bijpraten.
Na een hartelijk welkom kwamen wij een leuke, gezellige en rustieke gîte binnen, waar we ons al snel thuis voelden. We hebben heerlijk buiten voor het huis kunnen zitten en we hebben genoten van de prachtige omgeving. Midden in de natuur zijn wij we er echt even uit geweest en zijn lekker tot rust gekomen en hebben ongestoord samen muziek gemaakt. We konden gebruik maken van een activiteiten ruimte in een van de twee huizen waar we met een goede akoestiek konden spelen. Ons verblijf was heerlijk, en we hebben er alle vier van genoten. We hopen dit nog maals te doen.

10

Ajouter un message dans le livre d’or