Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Cante Perdric, gite 1

Voir les photos (36)
/
 

Disponibilité de 'Cante Perdric, gite 1'

henk abma / tineke smith a mis à jour son calendrier le 21 mai 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Cante Perdric, gite 1 évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en juillet 2016

Wij hebben een super tijd gehad! Prachtige locatie en verassend mooie omgeving. Wij waren er met onze 3 kinderen (3 pubers) die zich heel goed vermaakt hebben. Heerlijk zwembad mooie uitzichten heel veel ruimte en zeer gastvrije eigenaren. De omgeving is prachtig ook erg leuk om te fietsen. Leuke Franse dorpjes in omgeving en nog niet verpest door massa toerisme. Zeker aan te raden wij willen nog een keer terug!

10
Séjour en juillet 2016

Wij hebben twee heerlijke weken doorgebracht op Cante Perdric, echt een paradijselijke plek, met rondom prachtige zonnebloemvelden. Ook onze drie kinderen hebben er hun hart kunnen ophalen. Er is een heel fijn zwembad waar het heerlijk vertoeven is, een pingpongtafel, petanqueveld, alles met een prachtig zicht op de omgeving. De gites zijn super mooi, je voelt je onmiddellijk thuis mede dankzij de hele lieve gastheer en gastvrouw. Er is vlakbij ook een tennisveld waar we veel gebruik van hebben gemaakt. Voor wie de combinatie zoekt van rust en cultuur is dit de ideale plek. In de omgeving zijn er prachtige dorpen en steden om te bezoeken met gezellige marktjes en leuke festivals. En op het domein kan je heerlijk ontspannen op één van de mooie terrassen, aan het zwembad... Het atelier van Tinneke is ook geweldig, De muzikale en poëtische receptie met Henk, Tinneke aan de piano en onze meisjes op de viool zullen we niet snel vergeten. Dit is een unieke plek, wij gaan zeker nog eens terug!!

10
Séjour en septembre 2019

heb t genoegen gehad om in dit paradijs 2x een week durende Workshop Opera te mogen geven. Top verzorging en pracht lokatie.... zeer geschikt voor workshop doeleinden.... onvergetelijk
dank henk en Tineke

8
Séjour en août 2015
Saskia Kranen

Cante Perdric is 2 jaar achtereen een uitstekende vakantieplek gebleken. Het terrein is prachtig mooi en goed onderhouden. De gites zijn goed ingericht en ademen een heerlijke sfeer uit. Alle faciliteiten zijn aanwezig zoals een zwembad, grote barbecue en op loopafstand een tennisbaan en sportveldje. Ook heerlijk is de overkapte zitplaats die groot genoeg is om met zijn allen (19 personen) aan te zitten. Henk en Tineke hebben een avond heerlijk voor ons gekookt; een echte aanrader!! De kinderen mochten ook kijken in het atelier van Tineke. Helemaal leuk!

10
Séjour en juillet 2013

Wij verbleven daar voor de 2e keer met een groep van 4 gezinnen, een koppel en een vrijgezel (totaal 20 personen) en opnieuw was het zalig!
Er zijn verschillende terrassen en fantastische uitzichten, de gîtes zijn sfeervol, zwembad is ook perfect voor kleine kinderen (er is een hellend vlak in het water, zoals een 'strandje' én toilet vlakbij, toegang via 1 hek). Bij minder weer of als het heel warm is, is er een overdekt terras waar heel de groep onder past. Henk en Tinneke zijn er als je ze nodig hebt, maar onzichtbaar tussendoor. Ze houden van grote groepen en klagen nooit over lawaaierige kinderen (of volwassenen :-)). Onze dochter heeft kunstenares Tinneke in haar hart gesloten. Leuke stadjes in de buurt. Sfeervol jazz-festival in Marciac begin augustus. Kleinschalige maar professionele manège in de buurt.
Wij hopen er ooit nog eens terug te kunnen gaan!

10

Ajouter un message dans le livre d’or