Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

't Oude Bakkershuis

Voir les photos (17)
/
 

Disponibilité de ''t Oude Bakkershuis'

Attention! Alexander Francino a mis à jour son calendrier le 06 juil. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de 't Oude Bakkershuis évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en septembre 2019

een verhaaltje schrijven over onze 3 weken vakantie in het Bakkershuis...wil je het kort...geweldig/ waanzinnig/ super/ genieten !! een langer verhaal...een heerlijk huis om in te mogen wonen..alles is aanwezig..een gezellige woonkeuken met alles wat je nodig hebt..een houtkachel voor de wat killere dag en avond..hier hebben we maar 1 dag gebruik van hoeven maken..onze vaste verblijfplaats was de veranda..van vroeg tot laat konden we hier genieten van de "woontafel"het uitzicht op de tuin en Eoux...het ligt in zo een prachtig gebied dat het een feestje was om een auto toertje te maken..leuke plaatsjes te bezoeken..dagje Toulouse..Lourdes..Pic du Midi..de waterval Lac dO... Bert heeft menig kilometer gemaakt op de fiets...goede fietsen aanwezig...geen berg fiets ervaring..dus super stoer...ik lag op die momenten heerlijk in het zwembad te dobberen en te genieten van de rust en buiten geluiden..de gastvrijheid van Alexander en Margot..hun tips en informatie..de lekkernijen van de dieren en uit de tuin..zo vers/zo lekker..wij hebben het zo goed gehad !! zijn nu bezig met een fotoboek maken..blijven dus nog genieten..

10
Séjour en août 2019
nienke

Zomervakantie 2019. Twee weken in het Bakkershuis. Dat hadden we eerder moeten doen. Vier mensen (waarvan 2 kinderen), vier wensen. Maar hier waren we allemaal gelukkig.
Een heerlijk huis, koel zonder airco(!), leeft alsof het je eigen huis is. En een oorverdovende stilte in de fijne grote tuin. Kinderen verder dolblij met de beestjes op de boerderij: varkens voeren, koeien melken en in of uit de wei begeleiden, eieren rapen, kuikens zien opgroeien en meer boerderijwerk. Met als beloning kakelverse eitjes, verse koemelk en groente uit de eigen tuin. Ook een hit op hete dagen: het zwembad! Wij verder nog blij met het vele groen, de rust, de ruimte, de stilte, de zon, het privé-strandje bij de beek met hangmat, mooie hardlooprondjes (wel heuvelachtig, maar dat went), dorpjes in de buurt met leuke markten en veel brocante, wandelroutes dwars door t groen, bijzondere musea en Toulouse op een uurtje rijden. En met de leuke eigenaren, Alex en Margot. We komen hier zeker nog eens terug.

10
Séjour en août 2016

Een heerlijke week gehad in het bakkershuis. De oude watermolen en bakkershuis liggen in een rustige streek met veel groen. Je hoort er alleen de vogels en koeien. Het bakkershuis is van alle gemakken voorzien en heeft een mooie tuin waarin het heerlijk relaxen en bbq-en is, Verder een geweldig uitzicht! De eigenaren, Margot en Alexander, zijn erg gastvrij en betrekken je, als je dat wilt, bij het leven op de boerderij. Op vijf minuten lopen van het huis is een riviertje met een watervalletje waar kinderen zich prima kunnen vermaken. In het huis is informatie aanwezig over marktjes, streekproducten en interessante steden en dorpen. Toulouse, St. Bertrand en Luchon zijn ongeveer een uur rijden maar zeker de moeite waard om te bezoeken. Een idyllische plek met Nederlandse eigenaren die het hun gasten helemaal naar de zin weten te maken.

9
Séjour en août 2016

Een prachtige locatie met veel ruimte en rust. Kinderen spelen weer zoals kinderen horen te spelen: vol passie en op avontuur. Dieren verzorgen en voeren, heerlijk ravotten in het privé meertje met eigen waterval! pruimen plukken en nog veel meer. In de buurt zijn prachtige meren waar geen mens te bekennen is. Eigenaren Margot en Alex zijn super aardig en behulpzaam. We zijn inmiddels 2 dagen terug van ons verblijf maar ons hart is nog steeds in Eoux in het Bakkershuis!

10
Séjour en juillet 2015

Genieten van het boeren landleven, zowel actief (de jongste telg van 12) als passief, van de intense rust in en rond Le Moulin, van het rustgevende geklater van het riviertje dat onder de molen doorstroomt, het poedelen in het privé-minimeertje in de rivier niet ver van het huis, waar je een verkoelende duik kunt nemen en lui kunt hangen in de hangmat. Het is heerlijk om - zelfs als het regent - aan de tafel onder het afdak bij de buitenkeuken te kunnen zitten, of op een van de luie stoelen onder de grote boom. Zelfs de 'nadenkbank' in het kleine tuinhuisje werd regelmatig gebruikt.

Margot en Alexander zijn fijne mensen met een gezellige dosis humor met wie het goed toeven is. Ze dringen zich niet op, maar zijn er als je ze nodig hebt.

Spijt hadden we dat we voor slechts twee weken hadden geboekt, we vertrokken met pijn in ons hart. Le Moulin is een vakantie waard!

9

Ajouter un message dans le livre d’or