Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Loge

Voir les photos (22)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
  • 3
9,8
Classement
 

Disponibilité de 'La Loge'

Jacqueline Lane a mis à jour son calendrier le 19 oct. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Loge évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,8
Séjour en août 2021

Wij hebben een heerlijke week gehad in La Loge. Vanwege het zonnige zomerweer met aangename temperaturen hebben we veel buiten in de tuin gezeten. We hebben alle zitjes gebruikt, al naar gelang de behoefte aan zon/schaduw en afhankelijk van de activiteit (eten, lezen, relaxen). Het huisje is in een romantische/landelijke sfeer ingericht en heeft een grote keuken, waar we de meeste avonden hebben gekookt. Het gehucht Le Vert is heel rustig; zowel overdag als 's avonds was het er over het algemeen heerlijk stil. In de omgeving zijn mooie wandelingen te maken (eentje is vanaf La Loge te voet te bereiken), mooie dorpjes en steden te bezichtigen en wijnboeren te bezoeken. Jackie en Roger zijn zeer prettige en vriendelijke hosts, die het leuk vinden om je op allerlei manieren te helpen en de privacy van hun gasten respecteren. Toen er een baby-uil bij hun eigen huis voor de badkamerraam stond, mochten we die meteen komen bekijken. Enkele dagen daarvoor hadden we namelijk verteld dat we het zo leuk vonden om 's avonds allerlei uilen te horen en we er een tweetal hadden gezien. Aanrader dus om hier te verblijven!

9
Séjour en juillet 2021
Fam Veth

A beautiful place to discover the surroundings of the Lot /Cahors. Jackie and Roger have created something beautiful, for which there is a lot of praise. All amenities are present, space, privacy and very welcoming. You can eat fantastic outdoors, table tennis, pétanque, walk from the house, good swimming lake a 15 minute drive away and wifi. Highly recommended!

10
Commentaires de Jacqueline Lane

Thank you very much for taking the time to write a Review, which is much appreciated. It was a pleasure meeting you and your family.

Séjour en août 2020
Familie ter Horst

We have a nice stay at this beautiful place. You have created a magical place. Thanks for your warm welcome.

10
Commentaires de Jacqueline Lane

Thank you so much for your kind Review. We enjoyed meeting you all. Love the superb photo of the view on the River Lot.

Séjour en août 2019

Dit vakantiehuis kan ik zeer aanbevelen. Het ligt op een rustige plek en is een prima uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen. De eigenaren hebben goeie tips over wat er zoal te doen is. Het huis is zeer schoon en compleet inclusief goede wifi en satelliet tv, louter met Engels-talige kanalen. De binnenplaats biedt zon en schaduw. Direct vanuit huis kan er gewandeld worden door bossen en velden, in de avonden altijd wild en bijzondere vogels gezien.

10
Séjour en juillet 2019
Anniek

Last minute vonden we via gites.nl La Loge. Wat een aangename verrassing. Jackie en Roger hebben echt een prachtige plek. Het huis is heel rustig en schoon, grote kamers en een volledig ingerichte keuken. Een hele mooie tuin met een soort buitenkeuken. We hebben bijna elke avond de barbecue gebruikt en lang zitten tafelen. Het appartement is ook erg koel door de dikke muren, erg aangenaam in heet augustus. We hebben echt genoten van ons verblijf en de omgeving. De accu van onze bus bleek helaas kapot, maar Roger heeft ons weer op weg geholpen. We komen zeker een keer terug! Ward, Anniek en baby Doris, aug 2019

10

Ajouter un message dans le livre d’or