Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Pierre Rouge

Voir les photos (28)
/
  • 2
  • 1
  • 0
  • 2
  • 0
  • 2
10,0
Classement
 

Disponibilité de 'La Pierre Rouge'

José en Anton van Diermen a mis à jour son calendrier le 26 juil. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Pierre Rouge évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2019
Arlette en Eric

Onze eerste keer bij José en Anton in La Pierre Rouge is niet de laatste keer geweest. Een heerlijke week waarin wij ongelooflijk hebben genoten. Van elkaar, de omgeving, de plek, en de hartelijkheid en liefdevolle aandacht van José en Anton. Speciale aandacht voor de kookkunsten van Anton waarvan wij een paar keer hebben mogen genieten en de perfect getimede contactmomentjes die José voor ons had. Nooit te vroeg of te laat, maar gewoon op gevoel af en toe tussendoor. Geen gewone plek en zeker geen gewone gastheer en gastvrouw, maar schatten die ons als gast een week exclusieve en vrije aandacht voor elkaar hebben gegund. En die hartelijkheid was zeer merkbaar en hebben wij enorm gewaardeerd. Over de plek (het fenomenale uitzicht over de vallei van ons eigen terras), de gezelligheid van de honden die af en toe kwamen buurten, de privacy van de gîte waardoor we een nagenoeg textielloze week hadden, de meer dan complete uitrusting en inrichting van de gîte, de heerlijke bedden, normaal formaat keuken en koelkast/vriezer, en de buitendouche waren subliem. Heel veel toevoegingen in de overtreffende trap, maar dat hoort dan ook bij deze gîte die van ons een dikke tien krijgt. Tot volgend jaar! XX

10
Séjour en septembre 2018

Wat een heerlijke week hebben we gehad! Het huisje was prima, alles was voor handen. Maar vooral de rust, het zwembad voor de deur en het mooie uitzicht bevielen ons. Jullie hebben een goede mix gevonden om de gasten hun privacy te gunnen, maar toch ook jullie gastvrijheid te laten ervaren. En dan het eten... dat verdient eigenlijk een heel hoofdstuk! Heel lekker! Wij zijn blij dat je al die moeite voor ons hebt genomen.

10
Séjour en août 2018

"Zo ver van Huis en toch een gevoel van thuis". We hebben een prima relaxed weekje gehad met een verassend diner en de volgende dag ontbijt buiten. Vive la France. Zonnige dagen afgewisseld met regen; koffie afgewisseld met wijn; autorijden afgewisseld met zwemmen. We zien terug op een geslaagd verblijf waar we beide eens goed sliepen. Maar de kroon op deze vakantie vormden jullie toch wel. Met aandacht, verhalen en tijd voor ons. Dank jullie wel! Het verblijf in la Pierre Rouge was geweldig en heeft ons goed gedaan. Geluk en gezondheid toegewenst, wie weet tot ziens.

10
Séjour en juillet 2018

Allereerst een dikke proficiat voor wat jullie hier doen! Het is hier echt een paradijsje! Wij hadden hier echt de beste vakantie van ons leven! Een chapeau voor de kookkunst van Anton, voor de gastvrijheid en de leuke babbels! Ons zie je zeker terug! Anton doet het voor de glimlach, maar wij vertrekken ook met een grote glimlach hoor! Bedankt voor alles en zeker en vast, au revoir!

10
Séjour en juin 2018

Een mooi glas wijn, heerlijk eten bereid door de chef-kok, het comfort van het zwembad voor ons alleen zodat we ons letterlijk in minder dan 10 stappen van bed naar bad konden verplaatsen 's ochtends na het wakker worden. Maar bovenal hebben we wederom genoten van jullie gastvrijheid en brede belangstelling.
De durf, energie en het enthousiasme die jullie uitstralen werken aanstekelijk.

10

Ajouter un message dans le livre d’or