Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Chat Qui Rit

Voir les photos (32)
/
 

Disponibilité de 'Le Chat Qui Rit'

Attention! Deanne en Jelle Kat a mis à jour son calendrier le 17 août 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Chat Qui Rit évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,2
Séjour en juillet 2020

Le chat qui rit een ontzettend fijn huisje hebben 2 fantastische weken mogen beleven mooie omgeving en genoeg te zien en te beleven en niet te vergeten Jelle en Deanne wat een fijne mensen dus ga dit zien en vooral ervaren een echte topper en die verdient een 10 Au Revoir Le Chat Qui Rit ☆☆☆☆☆ Fred en Yolanda 💖

10
Séjour en août 2019

Bedankt Deanne &Jelle,
nogmaals bedankt voor het verblijf in de vakantiewoning.
Alles was er prima, de gezellige sfeer, de rust en de wandelingen met onze vriend Pasco die er voluit kon lopen.
Komen nog terug.

9
Séjour en juillet 2018

We waren al erg enthousiast door de foto's en de werkelijkheid is nog leuker, met de temperaturen, de gezellige ontvangst en de rust en stilte van de omgeving erbij. Het huisje is met veel liefde en deskundigheid gerestaureerd. Het is echt een pareltje in de Lot. Wij hebben hier genoten van fietsen en wandelen in de prachtige omgeving, door de heuvels en dorpjes. Hele mooie streek.

9
Séjour en juillet 2018

Een pareltje in de Bourgogne. Je kunt je hier heerlijk verstoppen voor alle drukte, massatoerisme en herrie. Met veel liefde gerestaureerd en ingericht huisje. Alle benodigdheden aanwezig voor koken, en toeristische informatie. Veel gewandeld en gefietst door de prachtige omgeving. Daarna heerlijk uit rusten op een van de terrassen met ligstoelen en parasols. Gastvrije ontvangst door gastheer en vrouw, die ons verder heerlijk aan ons lot hebben over gelaten!

9
Séjour en juillet 2018

We hebben een heerlijke week doorgebracht in deze gite. Hartelijke ontvangst door Deanne en Jelle, mooie en compleet ingerichte gite met veel privacy en op fietsafstand zijn diverse leuke stadjes en bezienswaardigheden.

9

Ajouter un message dans le livre d’or