Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Ouillet

Voir les photos (12)
/
 

Disponibilité de 'Ouillet'

Inek Plantinga a mis à jour son calendrier le 01 juil. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Ouillet évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en août 2019

Prima vakantie gehad, authentiek huisje, met een super uitzicht!
Wiebe, Inek en Donna (de hond) zijn erg vriendelijk! Wij en onze kinderen (3 en 6) hebben er ons prima vermaakt!

9
Séjour en juillet 2014

Na een zeer drukke en intensieve periode zijn we heerlijk tot rust gekomen in gite Ouillet bij Inek en Wiebe! We hebben genoten van de omgeving, de rust, de privacy, het zwembad en elkaar! De gastvrouw en -heer zijn erg open mensen die bereid zijn een luisterend oor te bieden, adviezen te geven of (zoals in ons geval) te assisteren bij een garagebezoek.

8
Séjour en juillet 2013

Wij hebben genoten in deze gite. De gastvrouw en gastheer zijn zeer vriendelijke mensen, die hun gasten alle ruimte en vrijheid en privacy bieden! Het zwembad is heerlijk! De gite heeft een omheinde zeer ruime tuin, ideaal met kleine kinderen of hond!

9
Séjour en août 2012

Wat een heerlijke plek om te zijn, en wat een gastvrije, gezellige en hartelijke mensen zijn Inek en Wiebe. 2 weken genoten van de streek, de gìte en de gastvrijheid op Quillet, wij kunnen het iedereen aanraden! Mocht dit huisje niet verkocht zijn, dan hopen wij met onze 2 pubers, nog een keer op deze bijzondere plek terug te komen.

9

Ajouter un message dans le livre d’or