Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Lous Rouquets

Voir les photos (30)
/
  • 10
  • 2
  • 4
  • 6
  • 2
9,9
Classement
 

Disponibilité de 'Lous Rouquets'

Marga en Arno Grondsma a mis à jour son calendrier le 13 avr. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Lous Rouquets évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,9
Séjour en septembre 2020

Très agréable séjour en famille. Lieu très calme et reposant. Gîte très bien équipé. Magnifique vue. Propriétaires acceuillants et discrets. Nous reviendrons avec plaisir!

10
Séjour en juillet 2020

We hebben een geweldige week gehad bij Arno en Marga. Alles was tip top voor elkaar. De keuken is echt voorzien van alles wat je kan bedenken. Ook verder is het huis heel volledig uitgerust wat een heel comfortabel gevoel geeft.
Arno en Marga zijn zeer behulpzaam en willen alles doen om het je naar je zin te maken. Zo had Marga voor onze dochters uitgezocht waar ze konden paardrijden en gereserveerd. Heel fijn allemaal! Een super week dus!
Veel dank nogmaals!!

9
Séjour en juin 2019
Olga en peter

Een prachtige ligging --- zeer aangename eigenaars --- een topper van formaat --- u ziet ons terug !! Peter en Olga Belgium.

10
Séjour en juin 2019
Peter en olga

Een fantastische locatie ---- zeer vriendelijke eigenaars --- een echte topper !! U ziet ons terug --- peter en Olga belgium.

10
Séjour en juin 2019

Een zalige vakantie gehad in het prachtig gelegen vakantiehuis "lous Rouquets"!! Hier wordt je 100 jaar!!! Zo zalig stil!! Als je in de morgen je gordijnen opent zie je de reeën door de weilanden lopen en spelen! Het huis is echt tiptop in orde en alles, maar dan ook alles is voorzien! Van bedden tot lekker verwarmd zwembad, alles super perfect verzorgd! De omgeving is ook zeker de moeite waard. Vele leuke dorpjes bezocht. Ook mooie wandelingen gemaakt! Kortom voor ieder wel wat! De eigenaren zijn super vriendelijke mensen en zijn er indien je ze nodig hebt. Ze houden ervan om mensen te verwennen, dat voel je! Kunnen trouwens lekker koken! Wij waren er met 9 mensen van klein naar groot en van jong naar oud en iedereen heeft een reuze vakantie gehad!! zeker voor herhaling vatbaar!!!

10

Ajouter un message dans le livre d’or