Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Vent d'Autan

Voir les photos (45)
/
 

Disponibilité de 'Le Vent d'Autan'

Attention! Hanneke a mis à jour son calendrier le 05 déc. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Vent d'Autan évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en septembre 2018
Henk Meijer

Le Vent d' Autan is een geweldig huis met alles er in om een verblijf super comfortabel te maken. Echt een lot uit de loterij! Vooral de grote veranda is geweldig met een fantastisch uitzicht over de Gorges en een tipje van de rivier. Je kunt aan alles zien dat het huis bedoeld is voor permanente bewoning en dat maakt het uitstekend voor families en groepen. Alles is degelijk en niks is afgeraffeld! Er is ontzettend veel te doen, heerlijk eten en drinken op de veranda, poedelen in het zwembad, zonnen, wandeling in het dorp, hikes naar de rivier, dagtochtjes naar Albi of uren kijken naar die fantastische sterrenhemel. hoe lang je er ook bent, je bent er altijd te kort! We hebben er echt van genoten! Henk & Grace.

10
Séjour en mai 2018

Comfortabel ruim vakantiehuis in prachtige omgeving waar eindeloos wandelingen langs riviertjes en door bossen en landerijen en uitstapjes naar stadjes (Albi, Carcassonne, Rodez e.a.), dorpjes, markten (Carmaux!) en historie (grotten, heuvels, kastelen, Katharen, kathedralen en kerken, musea) te maken zijn. Weer thuis kun je zwemmen, luieren op de veranda, en bij minder goed weer is het binnen heerlijk ruim en aangenaam. Heerlijk rustig in vriendelijk dorp. Het uitzicht vanaf de veranda is fenomenaal. De vogels maken je wakker. Wij zijn hier nu drie maal twee weken geweest.

10

Ajouter un message dans le livre d’or