Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Château du Bon Plaisir

Voir les photos (33)
/
  • 25
  • 7
  • 11
  • 12
  • 6
 

Disponibilité de 'Château du Bon Plaisir'

Attention! BRY a mis à jour son calendrier le 16 nov. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en décembre 2015

Prachtig authentiek huis met veel charme en comfort en een uitstekend georganiseerde dienstverlening. Absoluut uniek en aan te raden!

10
Séjour en avril 2012

Schitterend kasteel, kraaknet, goed onderhouden, praktisch, ruimte zat, kortom pico bello! Een prachtig grote tuin rond het kasteel en een mooie omgeving! Leven als een god in Frankrijk is hier perfect van toepassing.

10
Séjour en avril 2011

Schitterende locatie. Kraaknet. Voldeed volledig aan onze verwachtingen. Ruime keuken, grote living. Plaats op overschot en overal even net. We waren echt wel 'kasteelheer en kasteeldame voor het weekend'. Het weer was ook een meevaller zodat we zowel buiten als binnen bezig geweest zijn. Het 'chateau' is een echte aanrader. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij waren er met 21 personen. We hadden op geen enkel moment het gevoel dat er ook maar 1 ruimte te klein was. We keren er vast en zeker nog eens terug.
'Dikke duim' voor de charmante gastheer, monsieur Bry. Wat ons betreft: vijf sterren dubbel en dik verdiend.

10
Séjour en août 2010

Prachtig kasteel ! Heel veel charme, een zee aan ruimte. Alles is beschikbaar (lakenspakket, handdoekenpakket maar ook wifi), véél comfort. Kamers zijn heel mooi ingericht met veel eerbied voor oude materialen (plankenvloer, hoge plafonds, ...). We waren met 25 (14 vw + 10 kinderen tss 3 en 16 jr+ baby) en we hadden het erg naar onze zin. Fietsen in Hardelot plage (vriendelijke man bij fietsenverhuur Boobaloo), wandelen, op stap naar Boulogne-sur-Mer, mountainbiken, en veel aperitief- en barbecuetijd ! Toplocatie !!

9

Ajouter un message dans le livre d’or