Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gite les Marais de la Douve

Voir les photos (57)
/
 

Disponibilité de 'Gite les Marais de la Douve'

Attention! dubost fabienne a mis à jour son calendrier le 05 mar. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Gite les Marais de la Douve évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,5
Séjour en août 2021

Excellent accueil !! Maison très bien équipée, nous avons apprécié la mise à disposition des kayaks et des vélos. Paysage magnifique, à découvrir...

9
Séjour en février 2020

très bonne vacances
gîtes très agréable avec une chambre qui a une vue exceptionnelle sur les marais

8
Séjour en mai 2018
Hans

Met gezin genoten van de ruimte in dit huis wat mooi aan de Douve ligt. 2 badkamers, 4 slaapkamers, een woonkamer met grote tv en heerlijke open haard. Daarbij een grote ruime keuken en fijne achtertuin. Dit alles met een mooi uitzicht waar idd de zonsondergangen elke avond anders zijn. De ontvangst was zeer hartelijk en vertrouwen in de mens is hier nog aanwezig. "Ik zie jullie wel verschijnen, de sleutel ligt..." Toen we al gesetteld waren kwam Fabienne langs om ons welkom te heten. Ze staat klaar met raad en daad indien nodig. Super.

De omgeving is schitterend. Normandie is een groot museum en natuurpark. En dan in de avond terug komen in het huisje en genieten van de stilte....

Nadelen? Niet eigenlijk. Houdt wel rekening mee dat naast het huis een plaats is waar de vissers hun boot te water laten of hun visplek opzetten. Wij hebben 1 avond/nacht gehad dat er karpervissers iets te nadrukkelijk aanwezig waren. Maar dat bleek een incident.

9
Séjour en juillet 2017

Een fijne, verzorgde en zeer rustige locatie voor natuurliefhebbers: prachtig gelegen op de oever van de Douve. Midden in een natuurgebied. Wijds uitzicht vanop de panoramische zolderverdieping en de speelkamer. De eigen kano (en het motorbootje) voor de deur zijn een grote plus om de rivier de Douve op eigen houtje te verkennen. Warme ontvangst.

9
Commentaires de dubost fabienne

Merci pour ce gentil commentaire Heureuse d'avoir fait votre connaissance . Amitiés à tous les 4 Fabienne

Séjour en juillet 2017

Een heerlijk verblijf in een omgeving waar rust overheerst. Het huis is ruim en heeft veel mogelijkheden waar iedereen plezier aan beleven kan. Door het mooie weer konden we volop genieten van de tochtjes met de kano of het motorbootje. Onze grotere kinderen konden er al eens alleen op uit terwijl wij genoten van de stilte en de rust.
Een aanrader! Vriendelijke mensen die heel behulpzaam waren tijdens ons verblijf.

9

Ajouter un message dans le livre d’or