Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Grand Credorye

Voir les photos (21)
/
 

Disponibilité de 'Grand Credorye'

Nelleke Fruijtier a mis à jour son calendrier le 20 oct. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Grand Credorye évaluent cette propriété avec une moyenne de:

7,8
Séjour en juillet 2020

Mooi ruim huis met dito tuin. Openhaard met kille zomeravonden aangestoken. Deze werkte prima.
Nog twee tips. mochten er te weinig beddenkussens zijn, geef dit dan door aan Charlotte. Zij zorgt voor het juiste aantal. Als tweede tip, neem een paar campingstoelen mee. Zo hoef je niet de hele week op een picnicbank te zitten.

7
Séjour en avril 2019

Charmante oude vakantiewoning met heerlijke grote tuin. Geen enkele luxe (en hier en daar is het wat krakkemikkig) maar alles dat je nodig hebt is aanwezig. Vlakbij uitgestrekte (en in deze tijd van het jaar stille) (kiezel)stranden en lieflijke dorpjes. Bakker/kruidenier aan het eind van de straat.
Het huis is in het voorjaar wel vrij koud (vooral de vloeren) en er zijn enkel elektrische verwarmingen. Dikke truien en sokken mee en matig stoken (om het verbruik te beperken) is het devies!

8
Séjour en décembre 2018

We hebben een hele fijne week gehad in dit mooie, ruime en gezellige huis. Veel gebruik gemaakt van de open haard (die het prima deed) en samen met kaarsen en de kunstkerstboom (die klaar lag) hebben we hele gezellige kerstdagen gehad. We hebben een aantal uitstapjes gemaakt naar mooie plaatsjes aan de kust en gewandeld in het bos met de hond. Ook Rouen, een prachtige oude stad, is binnen een uur met de auto te bereiken. Normandië is prachtig!
Wel jammer dat het verbruik van de elektra flink hoger uitviel dan wij hadden verwacht.

8
Commentaires de Nelleke Fruijtier

Juist gebruik van het systeem kan in electra verbruik veel aan kosten schelen. De gebruiksaanwijzing daarvan ligt in het huisje.....

Séjour en octobre 2018

Een mooi en pittoresk huis in een (over het algemeen) rustige straat. We hebben het als een hele fijne uitvalsbasis gebruikt voor de vele uitstapjes die we gemaakt hebben.
Het is heel fijn dat de tuin omheind is, kinderen kunnen niet van het terrein af. Dit is ook wel een must want de auto's die er langsreden (niet zo heel veel) reden nogal hard.
Het huis is van alle gemakken voorzien, twee badkamers met bad en een goede douche (water kwam in een flinke straal en was prima op temperatuur te brengen door de termostaatkraan) en grote slaapkamers. De vides zijn prachtig en erg leuk voor kinderen om op te mogen slapen.
De keuken is groot en het fornuis is geweldig, mede omdat er zo'n supergrote oven in zit.
Minpunt is de haard. De schoorsteen verdient een schoonmaakbeurt (te weinig trek). De eerste (en enige) keer dat we hem aan hadden stonk het hele huis naar rook (ondanks het open zetten van het raam en een deur om zuurstof aan te voeren). Gelukkig was het weer geweldig (18 graden!) en door de dikke muren bleef de warmte goed in het huis.
De ontvangst was hartelijk, Catherine is zeer vriendelijk, en het huis was netjes.
Kortom, een fijn huis waar je prima met een groot gezin of met meerdere gezinnen kunt verblijven!

8
Commentaires de Nelleke Fruijtier

De haard heeft de aandacht van de eigenaar. Het zou kunnen dat de klep in de schoorsteen niet of onvoldoende open was....

Séjour en août 2017

Mooi ruim huis, maar er is wel achterstallig onderhoud, vooral bij deuren en ramen.
Heerlijke douches, en werkelijk alles is aanwezig, van kaasschaaf tot Senseo apparaat.
De twee banken in de kamer zitten heerlijk. En de open haard is prachtig.
De tuin is super en veilig voor hond en kind. Maar mocht u een hond hebben die graag alleen op avontuur gaan, dan zijn er wel mogelijkheden!
Leuke bijkomstigheid; de buurpaarden zijn vriendelijk en nieuwsgierig.
Aan 't eind van de straat zit een winkeltje waar je o.a. Vers brood kunt halen.
Verbeterpunten:
het tuinmeubilair, de hele week buiten zitten op een harde bank, in de volle zon geeft niet echt een vakantie gevoel.
De sluiting van de poort.
De matrassen en de kussens zijn van slechte kwaliteit.
De entree van de slaapkamer nord is echt te laag voor mensen die langer zijn dan 1.80m.

7
Commentaires de Nelleke Fruijtier

Er zijn inmiddels gemakkelijke tuin stoelen Sluiting van de poort is hersteld Matrassen en kussens zullen gecontroleerd en zo nodig zeker vervangen worden

Ajouter un message dans le livre d’or