Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Jardin des Brandes

Voir les photos (17)
/
 

Disponibilité de 'Le Jardin des Brandes'

Attention! Jennifer Needham a mis à jour son calendrier le 15 juil. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Jardin des Brandes évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en juillet 2022

Dates: 23 June to 3 July

We are honoured to be the the first visitor to Le Jardin des Brandes since the Team took over and we've had a lovely stay here.

The gite is very spacious and well equipped and is in a beautiful quiet location. The pool was always clean and refreshing - very welcome after a day in the sun!

There are some lovely places to visit in the area and to wander around the markets. We also enjoyed good light lunches at La Petite Cave in Blaye, Le Cafe du Donjon in Pons and Hotel de France in Aubeterre-sur-Dronne.

Good luck for the future and best wishes, Anne and Andy Bunyard (Tewkesbury, UK)

10
Séjour en juillet 2021

Heerlijke vakantie gehad, een prachtig huis met fantastisch zwembad. Ook de tuin is zeer aangenaam. Vriendelijke verhuurders. De omgeving is perfect midden in de natuur en wijngaard, echt een plek om weer terug te komen.

9
Séjour en septembre 2020

We hebben hier 10 heerlijke dagen verbleven. De gites is erg schoon en van alle basis gemakken voorzien. De eigenaren zijn op afstand aanwezig waardoor we veel privacy hadden. Het zwembad is erg fijn, en word iedere morgen schoongemaakt. Bij aankomst stond er een flesje wijn klaar en alvast wat boodschappen waardoor we niet direct op pad moesten. We komen hier zeker terug.

9
Séjour en août 2009

Het allermooiste aan ons verblijf in Le Jardin des Brandes is het gevoel van "verwacht" te zijn. Bij aankomst stonden twee glazen uitnodigend te wachten naast een fles Bordeaux. In de koelkast zat een luxueus overlevingspakket zodat we niet meteen hoefden te shoppen.
De ruime en comfortabele gite is werkelijk voorzien van alle comfort. Ze ligt op een heuveltop en biedt een mooi zicht op de omgeving.
Ons gastgezin was discreet aanwezig en gaf ons uitgebreid informatie van de toeristische mogelijkheden van de streek.
We hebben genoten van de gezellige markt in Chalais, onze stadbezoeken aan Bordeaux en Saint-Emilion, de kanotocht op de Dronne (Aubeterre met zijn gezellig marktpleintje en monolitische kerk), maar vooral van ontbijten in de zuiderse zon, onze dagelijkse zwempartijtjes in "ons" zwembad, lekkere barbecue, babbeltje bij een glaasje wijn,....

Kortom, wij hebben de volle 100% genoten van ons verblijf in Le Jardin des Brandes.

Een echte aanrader,

Bruno en Chris,
Brecht (14 jaar) en Dries (12jaar)

10

Ajouter un message dans le livre d’or