Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Chez Senant

Voir les photos (36)
/
 

Disponibilité de 'Chez Senant'

Attention! Monique & Luc a mis à jour son calendrier le 05 oct. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Chez Senant évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2018

Samen met de kinderen en kleinkinderen( 9 man) twee weken doorgebracht in Chez Senant.
Alles was perfect. Weer, huis,,speelkamer, zwembad,en terrassen.Er was privacy voor iedereen doordat alle slaapkamers een eigen badkamer hebben en door de verschillende( zit) kamers .Het huis ligt vrij tussen de zonnebloemvelden en wijngaarden en is prachtig en smaakvol verbouwd.
Rust maar ook veel mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving. Voor ieder wat wils.
Wij huren al heel lang vakantiehuizen in Frankrijk,maar Chez Senant staat absoluut in de top van de huizen die alles te bieden hebben voor een geslaagde vakantie Misschien wel op 1.
We kunnen zonder voorbehoud aan een ieder dit vakantiehuis aanraden.
Peter & Marjori Maassen

10
Commentaires de Monique & Luc

Het was een plezier om Peter en Marjori met hun familie als gasten in ons vankantiehuis te ontvangen. Het contact verliep heel gemoedelijk en hun appreciatie voor ons harde werk is heel plezierig. Nogmaals bedankt Peter en Marjori, dat jullie Chez Senant als vakantiebestemming hebben gekozen. Monique & Luc

Séjour en août 2016

Mooi en ruim vakantiehuis in een zeer rustige omgeving. Ruime kamers, goed uitgeruste keuken en een super zwembad. Ideaal om tot rust te komen. Het contact met de eigenaars verliep zeer vlot.

10

Ajouter un message dans le livre d’or