Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

L'Ecurie

Voir les photos (37)
/
  • 10
  • 3
  • 3
  • 6
  • 2
 

Disponibilité de 'L'Ecurie'

Jeremie Lusseau a mis à jour son calendrier le 03 juin 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en août 2010

We zijn twee weken in een van de twee gites geweest (la fleurette) en dit is ons super goed bevallen! Het huisje is van alle gemakken voorzien, biedt voldoende ruimte om met ons vieren te vertoeven (het is geschikt voor 6 en dat zal ook goed gaan). Herman en Käthy zijn zeer gastvrij, behulpzaam bij het zoeken naar leuke activiteiten. Je moet er rekening mee houden dat er niet altijd andere kinderen zijn om mee te spelen, omdat er maar twee huisjes en een kleine camping zijn. De eerste week waren er wel kinderen, de tweede week niet en in beide gevallen hebben onze kinderen zich prima vermaakt. Zwembad en speelveld zijn uitstekend!

9
Séjour en juillet 2008

Hallo Herman en Käthy,
De vakantie bij jullie was onvergetelijk ! Zo rustig en mooi gelegen, ver weg van alle drukte ... echt een ideale plaats om te relaxen en te genieten van het mooie weer en dan te duiken in het schitterende zwembad. Onze kinderen ( en ook wij )vonden het echt zalig!
Jullie hebben " La Fleurette " ook echt knap gerestaureerd. Ik ben er zeker van dat jullie "kleine camping " ook een echte aanrader zal worden.
Nog heel veel succes daar in Brossac en vele groeten van
Wim ,Marjolijn, Jasper ,Merlijn en Merel .

9

Ajouter un message dans le livre d’or