Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Château de la Partoucie

Voir les photos (29)
/
 

Disponibilité de 'Château de la Partoucie'

Wim en Jeanine a mis à jour son calendrier le 07 fév. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Château de la Partoucie évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2020

Wat een schitterende locatie om vakantie te vieren! Een prachtig, volledig uitgerust kasteel, een enorme tuin en bos waar de kinderen kunnen in spelen, een leuk zwembad dat voor aangename verfrissing zorgde bij de tropische temperaturen.... Zeer hartelijke en vriendelijke eigenaars. Kleine euvels worden in no time opgelost... altijd met een glimlach.
Wij hadden een ganse week schitterend weer waardoor we vooral buiten leefden en genoten van de vele schaduwplekjes onder de bomen maar zelf bij minder weer is het kasteel meer als ruim genoeg opdat iedereen voldoende plaats heeft. En de dikke muren zorgen er tevens voor dat het binnen steeds aangenaam fris blijft.
Wij kunnen deze gite iedereen warm aanbevelen!
(Ook de streek 'Charente' is zeker de moeite waard)

10
Séjour en juillet 2019

Superverblijf gehad hier met 3 koppels en 4 kinderen! Warme ontvangst door Jeanine, de chateau is super goed uitgerust, alles was voorhanden. Heel veel ruimte als je met een groter gezelschap bent waardoor iedereen genoeg privacy heeft.

10
Séjour en août 2017

Thanks to Jeanine and Wim, for a wonderful stay at La Partoucie. The house is spacious and lovely decorated, dining outside watching the falling stars was just amazing. The kids loved the pool, it was their best holiday ever. And so it was! Thanks again, Cristina

10
Commentaires de Wim en Jeanine

Thank you Cristina, you were lovely guests, hope to see you back soon at La Partoucie. Jeanine

Séjour en août 2013

Helemaal top ! Al voor de derde maal op het heerlijke La Partoucie. wederom genoten van deze geweldige plek, de rust en de ruimte. Vele wandelingen gemaakt in de mooie omgeving, dit keer ook Limoges bezocht en chateau la Rochefaucauld. Heerlijk weer gehad, en voor de gezelligheid op een avond de enorme openhaard aangestoken. Hoogtepunt was de speurtocht bij volle maan en heldere sterrenhemel. Tot volgend jaar!

9
Séjour en juin 2012

Het kasteel, de ruime tuin en zwembad zijn heerlijk om te verblijven. We hebben mooi weer gehad waarbij het lekker koel bleef in huis, en de diverse bomen en het zwembad verkoeling gaven. Ook handig is de map met bezienswaardigheden die de eigenaars hebben samengesteld. Van de paardrijrit door de bossen hebben we genoten!

10

Ajouter un message dans le livre d’or