Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Golfvilla

Voir les photos (37)
/
 

Disponibilité de 'Golfvilla'

Jan en Ingrid Remmits a mis à jour son calendrier le 10 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Golfvilla évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en septembre 2021

Wat hebben wij toch ontzettend genoten van het prachtige huis met een adembenemend uitzicht! De ruimte was heerlijk zo konden we met 2 gezinnen toch ook onze privacy behouden.

We hebben geluk gehad met het weer waardoor we ook lekker veel gebruik hebben kunnen maken van het heerlijke zwembad, welke verwarmd is. De kindjes en wij vonden het geweldig. Een ultiem rust momentje voor ons als ouders wanneer de kids in de middag op bed lagen!

De mannen hebben zelfs een les gehad op de golfbaan en zijn later in de week nog terug gegaan om nog eens het kleine parcours te lopen.

Het was dus een meer dan geslaagde vakantie in een prachtig rustig gebied met leuke dorpjes om te bezoeken.

10
Séjour en juin 2019
Mieke Luiks

Wat geweldig dat wij anderhalve week in dit prachtige huis mochten verblijven.
Het huis is ruim en smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Je komt hier echt thuis! En dan de tuin met het zwembad en alle verschillende zitjes om al dan niet van de zon te genieten. Het uitzicht, de rust, de natuur en de zonsondergang recht achter de tuin, echt prachtig! Daarnaast ligt het huis tegen een prachtige golfbaan. Kortom een geweldige vakantie!

10

Ajouter un message dans le livre d’or