Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Noisette - Domaine Laubaro

Voir les photos (41)
/
 

Disponibilité de 'La Noisette - Domaine Laubaro'

Mirte en Sander a mis à jour son calendrier le 07 sept. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Noisette - Domaine Laubaro évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en août 2022

Fantastische vakantie gehad op een mooie plek. Sander en Mirte zijn vriendelijke eigenaren die al je vragen graag beantwoorden. Heerlijk geslapen op extra lange bedden. In het huis ligt een volle info map voor allerlei activiteiten. Kortom absoluut aan te raden !!

10
Séjour en juin 2022

Wat een prachtig huis op een mooie locatie. De ideale plek om helemaal tot rust te komen. Het huis is compleet ingericht, er is werkelijk aan alles gedacht. Sander en Mirte zijn als gastheer en gastvrouw top, geven goede tips en staan klaar als er vragen zijn. Wij hebben genoten van het uitzicht, de leuke uitstapjes, het zwembad (wat wel heerlijk was bij die warmte!) en de schitterende omgeving. Het was voor ons het eerste bezoek aan de Dordogne maar we komen zeker nog een keer terug.

10
Séjour en juillet 2021

Zeer aangename eigenaar. Mooi domein met 2 gites. Ideaal gelegen om de omgeving te verkennen. Prachtig zwembad. De gite is goed uitgerust en gezellig. Mooi uitzicht.

9
Séjour en octobre 2020

Heerlijke plek. Genoten van de omgeving en de luxe van een fijn huis.

10
Séjour en octobre 2020

Prachtige authentieke Franse boerderij die modern is uitgerust. Heerlijk genoten van de rust en van de leuke stadjes en activiteiten in de omgeving. Daarnaast zijn het vriendelijke eigenaars. Zeker een herhaling waard.

10

Ajouter un message dans le livre d’or