Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Lagarde

Voir les photos (27)
/
  • 4
  • 1
  • 3
  • 2
  • 1
 

Disponibilité de 'Lagarde'

Hannah Vossen a mis à jour son calendrier le 26 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en septembre 2015

We hebben met onze 2 honden een heerlijke relaxte vakantie gehad in la garde, echt een aanrader voor mensen die van de natuur, rust en stilte houden. We hebben heel veel gewandeld en genoten van de natuur, maar ook heel dicht bij allerlei leuke stadjes en Marktjes, De tuin was ook heerlijk en genoten van het zwembad, elke dag even gezwommen, het huis is ook heerlijk, voelde ons er gelijk thuis, gezellige keuken en woonkamer, heel veel ruimte, voor de honden was het ook echt vakantie. De eigenaresse een hele bescheiden en vriendelijke mevrouw, voor herhaling vatbaar

9
Séjour en juillet 2014

Genoten van de prachtige gite die duidelijk met zeer veel zorg en oog voor detail ingericht is. Een veraderming in vergelijk met vakantiepark huisjes. Deze gite heeft karakter! Het erf met de verschillende zitjes is heerlijk en het uitzicht adembenemend. Het was dit jaar in Frankrijk on-Frans weer in de zomermaand juli maar dit heeft ons geen moment in de weg gezeten. Indrukwekkende omgeving met zeer veel mooie vesting stadjes, grotten, bossen, de Dordogne natuurlijk wat het landschap continue afwisselend maakt. Vriendelijke mensen in de region en zeer bescheiden vriendelijke gastvrouw. Aanrader voor rust/ natuur en cultuur liefhebbers!!!
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

8
Séjour en mai 2014

’s Morgens wanneer de nevel in het dal hangt en langzaam de zon z’n weg daar doorheen vindt, en vogels voorzichtig beginnen te fluiten. Die rust en die schoonheid is voor mij Lagarde. De wandelingen die ik door die dalen en heuvels maak en daar weer geniet van de vergezichten en de notenbomen, planten en bloemen langs de paden is eveneens genieten, vooral als die wandelingen eindigen op het terras bij het huis in Lagarde of in Belves op het marktplein. Lagarde is écht genieten.

8
Séjour en août 2006

Wij (2 vw en 2 kind) verbleven hier een week in de zomer van 2006 als voorbereiding op twee weken aan de Middelandse Zee. Een perfecte locatie. Rust, mooie natuur en een lekker zwembad. De gite was en is van alle gemakken voorzien en sinds 2006 is ook het interieur aangepakt en opgefrist. Leuke plaatsjes in de omgeving en ook de wat grotere steden (Sarlat en Perigeux) zijn niet ver weg. Aanrader.

8

Ajouter un message dans le livre d’or