Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Maison Engels

Voir les photos (33)
/
 

Disponibilité de 'Maison Engels'

Hans Engels a mis à jour son calendrier le 03 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Maison Engels évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en août 2022
S Kingma

Heerlijk ruim huis om vakantie in te beleven. Hosts wonen op 100m afstand, perfect bij vragen etc. Zwembadje is top. Dorp /bakker /supermarkt op loopafstand. Genoten!

Tip, Etang Coucou bezoeken, lekker zwemmen etc. op 5m met de auto. En boek een rondje in de E Cross carts van Paul (bij camping Coucou).

Waterval zwemmen bij Forge d'Ans, zaterdag (en woensdag) markt in Sarlat (50m), dagje ronddwalen in Perigueux.

9
Séjour en juillet 2021

Een zeer proper mooi huis , alles erop en eraan.
Hartelijke ontvangst door de concierge.
Aanrader!!!
- punt zijn de tapijten in huis maar die kan je oprollen .
Ideaal om uitstappen te doen in de dordonge .

9
Séjour en août 2017

Jullie hebben daar echt een mooi stekje in een heerlijke omgeving! Ontzettend goed uitgerust en erg rustig gelegen. Alles is voorhanden wat een heel huiselijk gevoel creëert en ideaal met kleine kinderen! We denken er zeker aan om onze vakantie daar nog een keer door te brengen.

9
Séjour en août 2015

We hebben een fijne vakantie gehad bij jullie in het huis. Alles was aanwezig, we hebben genoten van vele barbeques, het zwembad was fantastisch (niet alleen voor de kindjes). Het enige wat we iets minder vonden, was het gebruik van tapijt overal in huis. We zijn immers met 2 van ons gezin allergisch voor huisstofmijt.
Maar dat terzijde gelaten, hebben we dus vooral genoten!

We hebben veel uitstapjes gedaan (Lascaux, Grot du grand Roc, Auquarium, Chateaux Hautefort/ de Losse...), zijn ook gaan kayakken op de Vézère.

We zijn ook vriendelijk onthaald door jullie bevriend koppel daar.

Alles was dus aanwezig om onze vakantie geslaagd te noemen.

9
Commentaires de Hans Engels

Het tapijt in de voorkamer en in de salon ligt los en kan (theoretisch) opgerold worden en tijdelijk worden opgeborgen in de garage. Er ligt een goede tegel/ parket vloer onder de tapijten. Voor het tapijt in de eetkamer hebben we zo snel geen oplossing.

Séjour en août 2014

We hebben een heerlijke vakantie gehad jullie fijne huis!
De nieuwe keuken ziet er mooi uit en heerlijk dat je 's ochtends zo buiten kunt ontbijten (voor of achter het huis), echt vakantiegevoel!
De omgeving is super en het zwembad is ideaal voor kinderen! Ook hebben we hebben genoten van de mogelijkheid om in het huis een diner of ontbijt te laten bereiden, heerlijk!
Wij kunnen het aan iedereen aanraden.

9

Ajouter un message dans le livre d’or