Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Domainelespins

Voir les photos (29)
/
 

Disponibilité de 'Domainelespins'

Attention! Cathéla en Rinus Huis a mis à jour son calendrier le 09 août 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Domainelespins évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en septembre 2021

Prachtige plek, genoten van de stilte en rust. Omgeving niet te toeristisch maar zeker genoeg te zien qua pittoreske dorpjes en natuur. Voorzieningen in en bij het huisje ook allemaal netjes onderhouden. Zeker aan te raden !

9
Commentaires de Cathéla en Rinus Huis

Beste Klaas en Wilma, Merci voor jullie mooie review. We vonden het erg gezellig dat jullie te gast waren bij ons.

Séjour en septembre 2019

Wij houden van ruimte dus verbleven we in de gite Le Chene van 25 augustus tot en met 8 september. Een grote gite met véél ruimte. Met een prachtig uitzicht over het landschap en hele gastvrije eigenaars niets was hen te veel vragen staat vrij. Je heb er op zo'n 10 km een nieuwe Lidl, een Carrefour ... keuze genoeg. Misschien lijkt dit ver maar je kan dit combineren met je uitstapjes.
In onze gite was een grote ijskast combinatie 3 schuiven diepvries wat ik geweldig vond voor onze boodschappen.
Tot onze blijde verrassing hadden de eigenaars ook aan ons terras een muurtje gebouwd wat toch een gezellige sfeer gaf. Cathéla en Rinus vernieuwen ieder jaar iets zoals op dit moment zijn ze nu bezig met een nieuwe buitenkeuken te bouwen.Hou je van de natuur en de rust dan is dit zeker een aanrader, dassen, vossen en vogels genoeg in de buurt, gezellig kuieren in de dorpjes of een restaurantje. Top verblijf.

9
Séjour en juillet 2012

We hebben hier een heerlijke vakantie gehad. Samen met 2 pubers van 16 en14 jaar.
Wij hebben er wat op uitgetrokken in verschillende plaatsen.De vele kastelen en abdijen. Mooie omgeving.
Maar het was zeker ook geen straf
om bij de gite te blijven en te genieten van de stilte en de weidse uitzichten en de natuur. Voor de kinderen was het prettig dat ze internet hadden zodat ze toch contact met leeftijdsgenoten hadden.
Kortom genoten en weer helemaal tot rust gekomen. :-)

8
Séjour en août 2011

Toplocatie voor degene die van rust, wonderschone zonsondergangen en een prachtig uitzicht vanaf de heuvel wenst. De stilte, de overstekende konijntjes en eekhoorntjes zijn altijd een extra cadeaut je wanneer je deheuvel verlaat om naar prachtige dorpjes af te dwalen. Het huis is fantastisch ingericht met een uitstekende keuken, heerlijke boxspringbedden en een grote living. Super voor ons gezin met twee pubers, die door de internet verbinding ook hun "eigen ding" af en toe konden doen. Maar die evenzeer genoten hebben van het uitzicht, het kanoën in Brantome en de mooie kasteeltjes en gezellige plaatsjes. Bovendien is op slechts 5 minuten afstand een prettig aangelegd meertje om te zwemmen en te verblijven. Kortom zowel natuur, als cultuur, als ons eigen onderkomen hebben gezorgd voor een hele fijne bijtank-vakantie. We gaan zeker terug!

9

Ajouter un message dans le livre d’or