Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Villa La Besse

Voir les photos (16)
/
 

Disponibilité de 'Villa La Besse'

Attention! H.C. Trappenberg a mis à jour son calendrier le 16 avr. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Villa La Besse évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en septembre 2019

Wij zijn een ouder echtpaar, 70+, en genieten voor de 2 e keer van deze prachtige villa. Het huis is zeer comfortabel met een complete keuken. Het ruime terras is deels overdekt en ligt op het oosten..Vanaf dit terras heb je een onvoorstelbaar uitzicht.Nooit eerder hadden wij een huis met absolute privacy als hier. Het sterkste punt is echter dat je je hier direct volstrekt THUIS voelt. Als je daar dan ook nog het enthousiasme van de gastheer bij opteld,dat kom je inderdaad aan een 10.
Inmiddels ook weer geboekt voor sept 2020.

10
Séjour en juillet 2018

Heerlijke vakantie gehad op een toplocatie. Zeer vriendelijke ontvangst door eigenaar Henry, wat een vrolijke gezellige man. Het was erg warm, dus we hebben volop gebruik gemaakt van de overkapping. Het huis staat op een heuvel, dus er was daar ook vaak een lekker briesje. Het huis zelf is comfortabel, uitstekende bedden en verder alles er op en er aan. Door de heerlijke temperatuur zijn we echter alleen maar binnen geweest om voedsel en drank te halen en te slapen.
Verder is het een groot volledig omheind terrein aan het einde van een doodlopende weg. Hond Jasper kon dus de hele dag lekker los rondlopen en genieten. Opvallend is de enorme stilte. Daar moet je wel van houden. Voor rustzoekers zoals wij dus zeer geschikt. Wij komen zeker nog eens terug wat vroeger of later in het jaar om ook de omgeving nog eens te bekijken.

10
Séjour en juin 2018
Vierstraete

Voor de tweede keer in Villa la Besse gelogeerd.
Terug hetzelfde gevoel tijdens ons verblijf,in één woord fantastisch !
Henry,héle lieve hartelijke man.
We gaan zéker nog terug.

10
Séjour en septembre 2017

Wij hebben een weekje heerlijk kunnen relaxen in Villa La Besse, deze woning kan ik aan iedereen aanraden!
Mr Trappenberg stond ons met een smile op te wachten bij onze aankomst, zeer vriendelijk en behulpzame man.
Het is een ideaal verblijf voor mensen die rust en natuur rondom hen willen, prachtig uitzicht!!
Het huis op zich is knap, mooi terras, verhoogd zwembad (perfect met kleine kindjes en honden), ruime keuken, zeer proper, ..

Besluit: iedereen daar heen!! (maar laat wel nog een plaatsje vrij voor mij :-D)

10
Séjour en septembre 2016

Wat een heerlijk huis ! Mooie ruime master bedroom,mooie verzorgde badkamer,prachtige keuken met alles erop en eraan,living nog niet gebruikt omdat wij tot s'avonds laat op terras verblijven.het uitzicht,SUBLIEM,iemand die hier niet mee tevreden is,verdient deze intieme plaats niet.hier kom je tot rust.uitzicht is om in te kaderen.had ik een fotolijst,ik nam het mee...
eigenaar,Henri is een héle lieve man,wij hebben hem in ons hart gesloten,we zijn nog nooit 2x naar hetzelfde adres geweest,maar HIER KOMEN WE TERUG.
Véle lieve groetjes van Geert & Carine & Tessa & Nana &Chanel de kaketoe.
we zullen deze plaats missen !we zijn hier nog tot 10e,sept.genieten nog met volle teugen.

10

Ajouter un message dans le livre d’or